Ako vybrať kvety ku dňu žien?

kvety

Darovať kvety ku dňu žien by malo byť samozrejmosťou. Deň žien je jedným z tých dní, keď chceme ukázať úctu a vďaku všetkým dôležitým ženám v našich životoch. Jedným z najlepších spôsobov, ako to urobiť, je darovať kvetinu alebo kyticu kvetov. Viete ale aké kvety ku dňu žien podarovať? Odborníci v kvetinárstve Vám s radosťou poradia. Nie je to len o výbere najkrajšieho kvetu – je to o výbere správneho posolstva a o vytvorení nezabudnuteľného momentu.

kvety

Ako kvety ku dňu žien  – vyberte dokonalú kvetinu pre dôležité ženy vo vašom živote

Krásne kvety ku Dňu Žien potešia každú dámu. Pri výbere predovšetkým zvážte váš vzťah s danou osobou. Napríklad, pre vašu manželku alebo partnerku sú ideálne červené ruže, ktoré symbolizujú lásku a vášeň. Na druhej strane, pre vašu mamu alebo babičku by boli vhodnejšie ruže inej farby, ktoré predstavujú obdiv a vďaku. Pre kolegyne alebo priateľky zvážte menej formálne kvety, ako sú gerbery alebo tulipány, ktoré sú veselé a priateľské.

Farba kvetiny tiež nesie špeciálne posolstvo. Napríklad, žlté kvety môžu predstavovať priateľstvo a radostnú lásku, zatiaľ čo biele kvety môžu znamenať čistotu a nevinnosť. Fialové kvety, ako sú irisy alebo levandule, môžu vyjadriť fascináciu a obdiv. Výberom správnej farby kvetu môžete vyjadriť presne to, čo cítite.

Na čo nezabudnúť pri výbere kvetov ku dňu žien?

Pri výbere kvetov ku dňu žien nezabúdajte zohľadniť sezónnosť. Sezónne kvety nielenže vyzerajú čerstvejšie a krajšie, ale sú aj ekologickejšou voľbou. Na začiatku marca môžete napríklad zvážiť sezónne kvetiny ako sú narcisy, ktoré sú jednými z prvých jarých kvetov a symbolizujú nové začiatky a rešpekt. Výhodnou voľbou sú aj kvety v črepníkoch, ktoré vydržia dlhšie.

Nebojte sa pridať osobný dotyk. Kvetinový dar nemusí byť len o samotnej kvetine. Pridanie malej karty s osobnou správou alebo voľba kvetinovej aranžmán s jej obľúbenými farbami alebo vôňami môže urobiť veľký rozdiel. Nakoniec, pamätajte na symboliku kvetov. Napríklad, orchidey môžu symbolizovať luxus a krásu, zatiaľ čo maky môžu reprezentovať pohodu a odpočinok. Vyberte kvety ku dňu žien, ktoré najlepšie vyjadrujú vaše pocity.

Vyberanie kvetov ku dňu žien je oveľa viac než len výber najkrajšieho kvetu. Je to o vyjadrení vášho obdivu, lásky a vďaky voči dôležitým ženám vo vašom živote. Nájdite dokonalú kvetinu, ktorá bude nielen krásna, ale aj významná.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Simona Velflová