ALLGARDEN – vonkajšie rolety

vonkajšie rolety
allgarden.sk

Vonkajšie rolety sa považujú za klasiku, ktorá si prešla mnohými úpravami. Prinášajú vysoký komfort bývania a dotvárajú celkový dizajn samej nehnuteľnosti. Sú odolné voči extrémnym výkyvom počasia a vytvárané pomocou najmodernejších technológií, z kvalitných materiálov a v modernom dizajne.

vonkajšie rolety
vonkajšie rolety

Moderné rolety

Aby ste získali moderné vonkajšie rolety nemusíte čakať na nové bývanie. Jednoducho vám ich namontujeme do akejkoľvek domácnosti. Vďaka roletám si tak môžete dopriať viac súkromia, svetla, ale aj tepla. Podľa požiadaviek ich vieme dodať aj so sieťkou proti hmyzu, ktorá je hlavne v letných mesiacoch potrebná. Rolety vyrábame pomocou najmodernejších technológií, z kvalitných materiálov a v modernom dizajne. Skrášlia tak vašu nehnuteľnosť a doprajú vám plnohodnotný komfort pri každodennom využívaní. Lamely roliet sú vyrábané z hliníku a ich povrch upravujeme dvojitou vrstvou oderu vzdorného laku. Môžete si vybrať spôsoby ovládania vonkajších roliet od klasického manuálneho až po diaľkové či centrálne. Rolety dodávame aj v rôznych farebných prevedeniach.

Vonkajšie rolety verzus vonkajšie žalúzie

Na prvý pohľad sa môže zdať, že vonkajšie rolety a žalúzie sú jeden a ten istý produkt. Majú však svoje rozdiely a je len na vás, ktorý produkt je pre vás výhodnejší z pohľadu použitia. Obidva produkty sa montujú na vonkajšiu časť okien, kde sú uložene vo svojich kazetách, ktoré sú odolné voči rôznym poveternostným podmienkam. Kým rolety majú funkciu sťahovaciu a vyťahovaciu, vonkajšie žalúzie fungujú podobne ako aj vnútorné. Môžeme ich vyťahovať a sťahovať hore dole, alebo ich nechať celý čas stiahnuté a pretáčať iba samotné lamely. Využitie vonkajších žalúzii nájdete na mnohých stavbách počnúc od rodinných domov, bytov, ale aj administratívnych budov.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák