ALUSAPRO – kvalitná tieniaca technika

tieniaca technika
alusapro.sk

Kvalitná tieniaca technika, ktorú spoznáte už na pohľad. Ponúkame vám montáž kvalitných a moderných zasklievacích systémov pre zimné záhrady, terasy, zádveria, balkóny, deliace priečky, okná i dvere španielskym hliníkovým profilom Cortizo. Dodávame a montujeme po celom Slovensku aj okolitých krajinách.

tieniaca technika
tieniaca technika

Tieniaca technika pre spokojný domov

Prinášame kvalitu do vašich domovov v podobe tieniacej techniky pre dom aj záhradu. Okrem kvalitných produktov vám ponúkame aj možnosti ako si regulovať teplotu bez spotreby akejkoľvek energie. Naše moderné produkty tieniacej techniky sa postarajú o vaše pohodlie v podobe správnej teploty v priestore. Máme pre vás moderné markízy, kvalitné screenové a hliníkové rolety, ako aj bioklimatické pergoly či markízy pre zimnú záhradu. Vďaka tieniacej technike ako sú napríklad rolety, vám vieme zaručiť absolútnu tmu v miestnosti, čo ocenia najmä tí, ktorí sa potrebujú kvalitne vyspať počas dňa. Hliníkové rolety sú vyrábané z kvalitnej konštrukcie, ktorá výrazne zťaží preniknutie nevítaným hosťom do domu.

Príjemné tienenie nielen počas leta

Ochrana pred horúcim slnkom v podobe tienenia je skvelá vec. Prečo si však poskytovať komfort len počas horúcich dní? U nás v Alusapro ponúkame efektívne formy tienenia s využitím počas celého roka. Jedným z možných riešení je práve hliníková pergola, ktorá poskytuje komfortné tienenie do vašich priestorov a zároveň je vhodná do každého počasia. Rannú kávičku si tak budete môcť vychutnať za každého počasia. Má multifunkčné využitie s jednoduchou inštaláciou a moderným prevedením. Pre tých, ktorí sú zástancami flexibilnejšej možnosti tienenia je vhodná aj markíza, ktorá je posúvateľná do polohy podľa potrieb užívateľa. Markíza je uložená v kazete, ktorá je chránená pred poškodením a poveternostnými podmienkami.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák