BJ Powder – čo je to práškové lakovanie?

práškové lakovanie
bjpowder.sk

Práškové lakovanie sa využíva na konštrukcie, ktorými sú ploty, brány, schodiská a podobne. Spoločnosť BJ POWDER, s.r.o. ponúka komplexnú povrchovú úpravu rôznych oceľových a hliníkových povrchov. Prášková lakovňa je samozrejme otestovaná a spĺňa všetky kritériá, ktoré neškodia životnému prostrediu.

práškové lakovanie, prášková lakovňa
práškové lakovanie

Čo je to prášková lakovňa?

Moderná technológia a mnoho výhod, to je prášková lakovňa v Trnave. Práškové lakovanie je povrchová úprava najmodernejším spôsobom, akým zatiaľ poznáme. Náš cieľ realizujeme nasledovne.  Úprava povrchov prichádza najprv na podnet zákazníka a my okamžite zareagujeme. Ponúkneme širokú škálu možností. Lakovanie dokážeme využiť na rôzne povrchy, ktorými môžu byť interiérové alebo exteriérové svetlá, taktiež aj rôzne stavebné prvky či automobilové diely. Lakovanie je naše druhé meno a práškové farby sa u nás nachádzajú v širokej ponuke. Škála farieb je naozaj veľká, pretože preferujeme rôznych dodávateľov. Práškový plast nanášame na váš vybraný produkt, a to pomocou striekania v poli, ktorý je elektrostatický. Technika modernej doby, ktorá je výnimočná už len a pohľad.

Najmodernejšia technológia – práškové lakovanie

Práškujú sa všetky produkty, s ktorými sa denne stretávame. Práškové lakovanie inak nazývané, ako povrchová úprava je veľmi využívaným trendom modernej doby. Môžete prísť do práškovej lakovni naozaj s čímkoľvek. Pokiaľ potrebujete nalakovať váš automobil, bicykel alebo motorku, máme pre vás pripravenú odpoveď, áno nie je problém. Vďaka skvelej technike práškového lakovania, sme pripravení na čokoľvek. Vo výhodách takejto technológie nájdete najmä odolnosť voči kamienkom, štrkom alebo nárazom, je naozaj odolné a má veľkú chemickú odolnosť a trvanlivosť. Technológia hodná 21. storočia, nebojte sa ju otestovať. 


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák