DEXWOOD – fasádne obklady, ktoré menia charakter

fasádne obklady
dexwood.sk

Nielen farby dokážu zmeniť charakter budovy. Ideálnym riešením modernej architektúry sú fasádne obklady, ktoré sa stávajú moderným prvkom s možnosťou šetrenia energie. Fasádne obklady sú príjemnou zmenou, ktorú vám obohatíme aj o príjemnú drevenú podlahu.

Fasádne obklady – zmena, ktorá sa oplatí

Každá zmena v živote prináša nové aspekty, ktoré niečo znamenajú. Netýka sa to však iba ľudí. Zmenu budovy získate aj použitím fasádnych obkladov, ktoré sa už od nepamäti vyrábali z dreva. Tak, ako hlási moderná architektúra, tak aj u nás v Dexwood považujeme stále viac drevené fasády za štylistický a energiu sporiaci prvok. Fasádne obklady vám vyrobíme v rôznych typoch a špecifických dĺžkach. Vyrábame ich zo smreku a jeho dostupných variáciách. Rozhodnutím opláštiť si budovu fasádnym obkladom získate viac ako len zmenu charakteru budovy. Funkcie dreva sú známe od nepamäti a v prípade drevených fasádnych obkladov získate pre svoju budovu dostatočnú úsporu energie. Ak chcete vedieť ako na to, neváhajte nás kontaktovať.

fasádne obklady
fasádne obklady

Tatranský profil pre interiér aj exteriér

S drevenými obkladmi ste sa už určite stretli. Majú svoje čaro hlavne na chatách, ale aj iných ubytovacích zariadeniach či dokonca wellness zariadeniach. Sú príjemné na pohľad a vytvárajú príjemnú tepelnú atmosféru. Medzi drevené obklady patrí aj tatranský profil, ktorý má všestranné využitie v interiéri, ale aj v exteriéri. Tatranský profil je obľúbený drevený výrobok, kde je na jednej strane drážka a na strane druhej pero. Jednotlivé kusy do seba zapadajú a tým vytvárajú spoj v tvare U alebo V. Tatranský profil je najlepšie riešenie finálneho dokončenia podkrovia, izieb, vonkajšieho podbytia striech, altánkov a rôznych stavieb. Tatranský profil ponúkame v drevinách severský smrek a sibírsky červený smrek. Obklady v miestnosti si môžete doplniť aj dlážkovicou, čo je drevená podlaha v drevinách smrek a borovica.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák