DRUG-STORE – prináša Nodé šampón

nodé šampón, lekáreň
drug-store.sk

Zoznámte sa so špičkovou francúzskou vlasovou kozmetikou značky Nodé, ktorá je určená na liečbu lupín. Nodé šampón prináša luxus pre vlasy ako aj vlasovú pokožku a zmierňuje svrbenie a tvorbu lupín aj pomocou patentovanému a dvojitému účinku.

nodé šampón

Vyskúšajte značku Nodé šampón

Starostlivosť o vlasy nebola nikdy jednoduchšia. Pomocou novej značky Nodé šampón od Biodermy získajú vaše vlasy potrebnú dennú starostlivosť vo vysokej kvalite. Francúzska spoločnosť Bioderma prináša rad novej značky Nodé, ktorá je dermatologickým referenčným prostriedkom na liečbu lupín. Vybrať si môžete až z ôsmich druhov Nodé šampónov, ktorých špičkovú starostlivosť o vaše vlasy pocítite už za krátku dobu. Nodé šampón pomáha pri citlivej a podráždenej pokožke, ako aj pri závažných stavoch šupinatej pokožky s intenzívnym svrbením. Je výborný v tom, že okamžite a trvalo zmierňuje svrbenie pokožky hlavy. Vďaka patentovanému a dvojitému účinku obmedzuje množenie kvasiniek Malassezia, ktoré spôsobujú lupiny a napomáha zníženiu tvorby mazu podporujúceho rozvoj kvasiniek.

Nodé šampóny pre deti aj dospelých

Produkty tejto vlasovej kozmetiky sú určené ako pre deti, tak, aj pre dospelých. Pre deti je vyvinutý Jemný penivý šampón s ohľadom na ich pokožku. Obsahuje jemné aktívne čistiace zložky, ktoré rešpektujú detskú pokožku hlavy i tých najmenších. Ich vlásky sú potom hodvábne a ľahko sa upravujú. Detský Nodé šampón má veľmi dobrú kožnú a očnú toleranciu. Aplikuje sa na mokré vlasy, vytvorí sa pena a opláchne sa. Potom stačí vlasy už iba rozčesať a upraviť. Pre tých, ktorí majú problém s príliš častým mastením vlasov má Nodé šampón riešenie v podobe neparfumovaného čistiaceho šampónu, ktorý je vyvinutý špeciálne na mastné vlasy. Pri jeho aplikácii sa v masíruje do hlavy a aspoň minútku sa počká. Vaše vlasy sa budú mastiť menej a okrem toho získajú stratený objem aj požadovaný lesk.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák