Epoxidové podlahy – spoznajte ich výhody

epoxidové podlahy

Firma Korokov HD je expertom na epoxidové podlahy. Spadajú do kategórie trvácnych a vysokoodolných podláh. Pôvodne boli určené pre priemyselný sektor, avšak čoraz častejšie sa epoxidové podlahy začínajú objavovať aj v kanceláriách, verejných priestoroch či v domácnostiach.

epoxidové podlahy

Charakteristika epoxidových podláh

Epoxidové podlahy sa zvyknú označovať aj ako živicové podlahy. Patria do skupiny liatych podláh. To znamená, že sa nepokladajú, ale lejú na povrch. Zabezpečíme ich rovnomernú a hladkú aplikáciu. V Korokov HD vám vieme epoxidové podlahy (podobne ako pancierové podlahy) vyhotoviť v niekoľkých farebných a dizajnových variáciách. Je potrebné dodať, že liate podlahy a epoxidové podlahy majú takmer identický vzhľad aj aplikáciu. Rozdiel je v chemickom zložení a fyzikálnych vlastnostiach. Epoxidové podlahy sú príjemné na dotyk, zdravotné nezávadné a certifikované. Zaiste uvítate ich jednoduchú údržbu a dlhú životnosť.

Ďalšie úžasné výhody epoxidových podláh

Epoxidové podlahy nemajú škáry. Taktiež sa vyznačujú perfektnou stálosťou. Nemožno nespomenúť ich promptnú reakciu na reguláciu tepla vo vykurovaní. Z toho jednoznačne vyplýva, že epoxidové podlahy sú využiteľné aj v kombinácií s podlahovým vykurovaním. Tajomstvom je ich tenkosť a akostné spojenie s poterom. Nemusíte sa obávať, aj napriek tenkosti sú epoxidové podlahy úžasne odolné. Sme experti na priemyselné podlahy, ktoré sú ideálne do priestorov so zvýšenými nárokmi na pevnosť, stálosť a ľahkú údržbu. Taktiež zabezpečujeme sanácie betónovprotipožiarne nátery oceľových konštrukcií. Sídlime v Košiciach.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák