ESTÉM – mezoterapia pre vašu krásu

mezoterapia
estem.sk

Navštívte naše dermatoestetické centrum, v ktorom sa postaráme o vašu kompletnú starostlivosť v príjemnom prostredí. Pre každú z vás vyberieme najvhodnejšiu kombináciu ošetrení, aby sme dosiahli maximálny efekt pri riešení vášho problému.

mezoterapia

Mladosť menom Mezoterapia

Krása bola, je a vždy bude pre ženy veľmi dôležitá. Krásne ženy sa cítia nielen príťažlivo, ale majú aj viac sebavedomia a v mužskom svete sa nikdy nestratia. Roky však pribúdajú a organizmus si vyžaduje zvýšenú starostlivosť, o ktorú sa postaráme pomocou Mezoterapie, čo je inovatívne anti-aging ošetrenie. Mezoterapia je ošetrenie zamerané na hĺbkovú regeneráciu pleti. Pomocou aqua skin II a takzvanej novej generácie vital injektora obnovuje hydratáciu vďaka vysokej koncentrácii kyseliny hyalúronovej, odstraňuje drobné vrásky, zvyšuje elasticitu kože a zlepšuje štruktúru pleti tváre, krku, dekoltu, ale aj rúk. Výsledkom  je jemnejšia, hladšia a rozžiarená pleť. Efektívne ošetrenie, ktoré prináša mladosť s účinnosťou niekoľko mesiacov.

Laserová epilácia

Trápi vás ochlpenie, ktorého sa nie a nie zbaviť a neustále holenie vás už nebaví? Je načase tento problém vyriešiť odborne a efektívne pomocou laserovej epilácie, na ktorú používame laser s prepracovanou technológiou a so špecificky vyšším výkonom. Výhodou laserovej epilácie je trvalé odstránenie chĺpka aj s cibuľkou. To je rozdiel oproti depilácii, ktorá sa musí pravidelne opakovať, keďže sa pri nej odstráni len viditeľná časť chĺpka na pokožke. Trvalú epiláciu prevádzame týmto laserom vo všetkých lokalitách celoročne i na opálenej pleti. Pre efektívnosť epilácie je potrebné chĺpky nevytrhávať 4 týždne pred ošetrením. Je povolené ich holiť žiletkou, vhodné je plánovanú oblasť tela 1 deň, eventuálne čerstvo oholiť pred ošetrením.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák