Estetické centrum Estém v Košiciach – laserová epilácia pre dokonale hladkú pokožku

laserová epilácia

Článok v skratke:

Laserová epilácia má množstvo výhod.

Je šetrná k pokožke a jej efekt je dlhodobý.

Je najúčinnejšou metódou odstraňovania chĺpkov.

Potrebné je profesionálne ošetrenie na certifikovanom pracovisku.

laserová epilácia

Estém, estetické centrum v Košiciach vám ponúka moderné, šetrné a profesionálne zákroky v oblasti krásy. Jednou z našich špičkových služieb je laserová epilácia – moderná metóda odstránenia chĺpkov. S dôrazom na precíznosť a bezbolestnosť vám ponúkame dlhodobé výsledky. Jedinečná laserová epilácia v Košiciach je dostupná v našom centre – stačí sa objednať.


Laserová epilácia – aké sú jej výhody?

Laserová epilácia, obľúbená estetická procedúra, je dostupná pre rôzne časti tela. Naši odborníci v Estém v Košiciach vám ochotne poradia, ktoré oblasti sú pre túto metódu najvhodnejšie. Technológia je šetrná k pokožke a poskytuje dlhotrvajúce výsledky.

Táto metóda sa využíva na odstránenie chĺpkov z nôh, rúk, oblasti bikín a podpazušia. Prostredníctvom intenzívneho svetelného lúča je zameraná na chĺpky, postupne ničiac chĺpkavé folikuly a minimalizujúc ich rast. Výsledkom je hladká pleť bez potreby pravidelného holenia alebo odstraňovania chĺpkov voskom. Nakoľko je laserová epilácia šetrná k pokožke, je možné ju realizovať aj v tvárovej oblasti.

Sme tu pre vás v Košiciach

V Estém zdôrazňuje, že laserová epilácia nie je iba efektívna, ale aj bezpečná. Minimalizuje riziko podráždenia a kožných problémov. Výsledky sú dlhotrvajúce, čo je pre klientov príjemná alternatíva k bežným metódam odstránenia chĺpkov. Okrem laserovej epilácie ponúkame v Estém v Košiciach aj iné estetické procedúry vrátane mezoterapie, ktorá je čoraz obľúbenejšia.

Obrátiť sa na nás môžete aj v prípade záujmu o botoxkyselinu hyalurónovú a ich profesionálnu aplikáciu. Obe látky sú mimoriadne účinné pre omladenie a vypnutie pleti a pre zachovanie mladistvého vzhľadu. V ponuke našich kozmetických služieb nechýba ani manikúra – klasická alebo japonská. Neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás v hlavnom meste východu, v Košiciach.

Prečítajte si tiež:

Botox a jeho aplikácia v Prešove – zverte svoju pokožku do rúk expertom

Kyselina hyalurónová v kozmetike – čo ste o nej nevedeli

Mezoterapia v Prešove – revolučná metóda krásy s účinkom zvnútra


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák