FANCAR – Mitsubishi na celý život

Mitsubishi
fancar.mitsubishi-motors.sk

Nezáleží na tom či ste mestský typ alebo pochádzate východu. Modely Mitsubishi si zamiluje každý nielen kvôli ich prepracovanému dizajnu a špičkovým technológiám, ale aj pre ich mnohopočetné ocenenia z pohľadu kvality a bezpečnosti.

Mitsubishi

Nové ASX-ko

Ste fanúšikom značky Mitsubishi? Že nie? Po predstavení našej novinky sa ním určite stanete. Čo viac si môžete priať ako to, že najobľúbenejší model značky Mitsubishi teraz prichádza s ešte atraktívnejším dizajnom, nadupanými technológiami, bezpečnostnými systémami a spoľahlivým japonským motorom? Sofistikovaný pohon 4X4 vo vás prebudí chuť po poznaní. Pre aktívnych mestských zákazníkov je nové Mitsubishi ASX stelesnením štýlového charakteru SUV, s ktorým sa na cestách zaručene nudiť nebudú. Preto nečakajte už na nič a objednajte sa na testovaciu jazdu, na ktorej sa dozviete všetko podstatné o najnovšom modely ASX a, kde priamo v teréne pocítite jeho fantastické jazdné vlastnosti.

Mitsubishi Eclipse Cross

Máte v sebe dušu atléta? Potom bude vaše spojenie s Mitsubishi Eclipse Cross na nadpozemskej úrovni. Jeho smelé krivky s vytiahnutými blatníkmi a výrazne tvarovaným klinovitým profilom sú pripravené vyštartovať zo štartovacích blokov. Expresívna vizuálna identita “Dynamic Shield” vychádza zo storočnej Japonskej tradície. Za svoj prepracovaný dizajn si Eclipse Cross odniesol v roku 2018 cenu “Good Design Award 2018” a v roku 2019 bolo zvolené za auto roka. Pre fanúšikov bezpečnosti bude maximálne 5 hviezdičkové hodnotenie v bezpečnostných testoch EuroNCAP pravdepodobne dostačujúce. Model Eclipse Cross sa vyznačuje polopriehľadným červeným lakom s vysokým obsahom sľudových šupín, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre tento model. Takáto kvalita si vyžaduje poctivý servis, ktorý máme pre vás 24 hodín denne.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák