FINSO – autoplachty

autoplachty
finso.sk

Ponúkame vám služby v oblasti technických textílii, sietí a fólií. Zaoberáme sa návrhom, výrobou a montážou autoplachiet na rôzne dopravné prostriedky ako aj plachiet pre najrôznejšie typy stánkov, altánkov, ale aj pódií. Zabezpečíme produkty s potlačou vašej firmy, ale aj produkty podľa vašich konkrétnych požiadaviek. Patríme k najvýznamnejším producentom výrobkov z kašírovaných PE fólií a PVC-PES materiálov.

autoplachty, plachty
autoplachty

Autoplachty

Spôsob ako sa ešte viac zviditeľniť, ale aj nutnosť a ochrana pri prevoze tovarov. Vidíme ich denno-denne na cestách a čítame si na nich rôzne nápisy. Sú to autoplachty, ktoré sú účinnou ochranou pre všetky druhy dopravných prostriedkov. Vyrábame ich vo vysokej kvalite so všetkými zákonnými ako aj individuálnymi požiadavkami. Na ich výrobu používame len vysokokvalitné materiály od renomovaných výrobcov z EÚ. Naše plachty vyrábame z certifikovaným reflexným značením a v rôznych farebných prevedeniach. Našim zákazníkom ponúkame colné autoplachty, zhrňovacie, rolovacie, ale aj plachty na vlečky, vozíky a lode. Našou silnou stránkou je aj úprava autoplachiet podľa konkrétnych požiadaviek zákazníkov.

Plachty na altánky

Okrem autoplachiet sa zaoberáme aj výrobou plachiet na altánky. Naše produkty už využívajú mnohí majitelia predajných stánkov, skladových hál, pódií a iní, ktorí vyžadujú kvalitu za prijateľnú cenu. Výrobu plachiet pre rôzne altánky a stánky zabezpečujeme aj podľa vlastných návrhov našich zákazníkov s prihliadnutím na splnenie zákonom stanovených noriem ako je aj napríklad nehorľavosť. Plachty sú využiteľné pre najrozličnejšie objekty s jednoduchou inštaláciou. Neváhajte nás osloviť s vašou konkrétnou požiadavkou a my vám vyrobíme plachtu presne na mieru v najvyššej kvalite a za prijateľnú cenu aj s logom, prípadne inou potlačou vašej spoločnosti.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák