Galvanické zinkovanie ako perfektná ochrana kovov

galvanické zinkovanie

Firma PUK PLUS patrí k odborníkom na galvanické zinkovanie. Ide o povrchovú úpravu kovov, ktorá prispeje k vyššej odolnosti. A to nielen voči korózii, ale aj iným poškodeniam. Galvanické zinkovanie navyše predĺži životnosť kovov a taktiež prispieva k dlhšiemu uchovaniu ich kvalitatívnych vlastností.

galvanické zinkovanie

Výhody galvanického zinkovania

V čom vlastne  spočíva galvanické zinkovanie ako povrchová metóda kovov? Na vodivý materiál sa špeciálnym spôsobom nanáša zinok (tenká vrstva). Je potrebné uviesť, že galvanické zinkovanie spôsobí, že kov je húževnatejší, s krajšími povrchovými vlastnosťami (lesk, farba, štruktúra a pod.) aj elektrotechnickými vlastnosťami. Ako experti na zinkovanie vieme, že galvanické zinkovanie je zároveň aj akýmsi dekoratívnym povlakom. Chráni síce kovové povrchy pred rýchlejším opotrebovaním, ale zároveň sa podpisuje pod ich krajší vonkajší vzhľad.

Galvanické zinkovanie a jeho vplyv na hodnotu kovov

Galvanické zinkovanie je vysokoefektívna metóda, ktorú je možné aplikovať na rôzne kovy ako meď, zliatina, mosadz alebo oceľ. Navyše, galvanické zinkovanie používame aj ako základ pre rôzne organické nátery. Z uvedeného jednoznačne vyplýva, že galvanické zinkovanie ovplyvňuje hodnotu kovových predmetov. Dodáme, že galvanické zinkovanie nedeformuje jemnejšie povrchy, plechy či konštrukcie. Ak máte záujem o galvanické zinkovanie, naša zinkovňa je vám k dispozícii. Stačí nás kontaktovať. Vďaka bohatým skúsenostiam a kvalitnému vybaveniu sme schopní aplikovať galvanické zinkovanie na objekty rôznych tvarov a veľkostí, a to až do 300 kg kovu.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák