Imunita – ako ju posilniť doplnkami stravy?

imunita

Imunita a s ňou spojené zdravie je najcennejšia hodnota, akú môžeme mať. Preto, aby ste si užili život naplno, určite sa o seba starajte zvnútra! Zamerajte sa na imunitu, ktorá je ochranným štítom proti vírusom, baktériám a plesniam! Ako posilniť imunitu, čo sú imunomodulátory alebo flavonoidy a ktoré z nich užívať? Pozrite sa na naše tipy.

imunita

Imunita – ako sa u ňu starať doma?

Okrem oddychu, zdravej stravy a fyzickej aktivity, ktoré priaznivo vplývajú na naše zdravie sa imunita posilňuje produktami, ktoré nielen chránia pred chorobami a infekciami, ale aj účinne dodávajú energiu. Začnite prirodzene posilňovať svoju imunitu každodenným pitím čaju, aktívnym pohybom a doplnkami stravy, ktoré telu dodajú množstvo cenných vitamínov a minerálov.

Ak chcete prirodzene posilniť imunitu, odporúčame denne užívať imunomodulátory, akým je napríklad Imunokomplex alebo Taxifolin. Čím sú také „zázračné“? Ich kombináciou dokážete nielen posilniť imunitu, ale aj bojovať proti ochoreniu, akým je Covid. Kombinácia Taxifolinu a Imunokomplexu je prospešná pre všetkých tých, ktorí sú pozitívni na Covid-19, resp. sa na toto ochorenie liečia, ďalej pre tých, ktorí trpia post-Covidovým syndrómom, majú oslabenú imunitu alebo pracujú v rizikovom prostredí. Tieto látky sú široko používané v období zvýšenej náchylnosti na infekcie horných dýchacích ciest. Použitie imunomodulátorov je popri preventívnom očkovaní jedným z hlavných spôsobov, ako umelo stimulovať imunitné mechanizmy organizmu na spustenie imunitnej odpovede. Okrem toho podporujú proces aktívnej imunizácie, ku ktorému dochádza kontaktom s patogénmi.

Ďalšie dostupné doplnky na posilnenie imunity

Okrem vyššie spomínaných doplnkov stravy môžete svoju imunitu neustále posilňovať aj látkami zvanými ako flavonoidy, ktoré sa voľne vyskytujú napríklad v ovocí a zelenine a zároveň sú najefektívnejšími rastlinnými antioxidantmi. Imunita sa vďaka flavonoidom dokáže výrazne posilniť. Flavonoidy sú taktiež veľmi dôležité pre správnu reakciu organizmu v prípade napadnutia vírusmi aj takými, ako je Korona.

Zabezpečte si pre seba a svojich blízkych dostatok doplnkov a vaša imunita sa vám oplatí. Vyberte si z našej širokej ponuky vitamínov a výživových doplnkov ešte dnes.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák