JK SLOVAKIA – Drevodom

drevodom
jkslovakia.sk

Zbavte sa predsudkov, že drevodom nie je vhodný na bývanie. Pomocou moderných technológií a účinným spôsobom spracovania dreva predstavuje dnes drevodom efektívny spôsob ekologického, rýchleho a zdraviu prospešného bývania s nízkymi prevádzkovými nákladmi.

Drevodom váš nový domov

Pomôžeme vám splniť váš sen o bývaní v prírode s množstvom efektívnych technológií a nízkymi prevádzkovými nákladmi. Zabudnite na všetky negatívne fámy o drevodome, že je to neefektívne riešenie, príliš drahé, s nízkou životnosťou a podobne. Moderné spôsoby spracovania dreva a jeho neobmedzená využiteľnosť a variabilita ho stavajú do pozície špičkového stavebného materiálu. Drevodom má skvelé tepelné a zvukové izolačné schopnosti, ktoré ho predurčujú na vytvorenie perfektného príbytku. Drevo  vďaka svojim vlastnostiam vytvára ideálnu klímu a prostredie aj pre najnáročnejších klientov, ako sú napríklad alergici. Ak hľadáte ekologické, ale zároveň moderné riešenie bývania, drevostavby na kľúč sú tou správnou voľbou.

drevodom

Nízkoenergetické domy, ako budúcnosť bývania

Snom nejedného z nás je krásne a moderné bývanie, v ktorom sa budeme cítiť dobre a ktorého prevádzkové náklady nebudú pre nás likvidačné. JK Slovakia prináša riešenie v podobe nízkoenergetických domov, ktoré vytvárajú zdravé prostredie vďaka špecifickému stavebnému systému. Rýchla realizácia výstavby, nízke náklady na prevádzku, ohľad na vlastné zdravie či skvostný dizajn. To je len zopár výhod, ktoré prinášajú nízkoenergetické domy. Vytvorenie dokonalého domova nemusí byť až tak náročné, ak sa do toho pustíte s našou pomocou. Naše skúsenosti v oblasti výstavby montovaných domov a množstvo pozitívnych referencií sú zárukou, že sme ten správny partner na výstavbu vášho vysnívaného bývania. Jedinečná atmosféra, mierny éterický nádych dreva a prísun prírodnej energie aj to sú montované domy.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák