Kanadské krby – to je teplo domova, ktoré si zamilujete

kanadské krby

Práve kanadské krby sa vyznačujú vysokou výhrevnosťou pri nízkej spotreba dreva. Rokmi overená tradícia výroby vysokokvalitných krbov pochádza práve z Kanady, kde je vykurovanie drevom úplnou samozrejmosťou. Kanadské krby sú spojením vysokej výhrevnosti a jedinečného dizajnu, ktorý si rozhodne zamilujete vy aj celá vaša rodina.

kanadské krby

Prečo sa rozhodnú pre kanadské krby?

U nás v DELTAKO sme špecialistami na krby a vykurovanie. V našej širokej ponuke máme doslova krb pre každého. Ponúkame vám klasické krby na drevo, ako aj bio krby a jedinečné kanadské krby. Práve kanadské krby sa vyznačujú niekoľkými prvenstvami. Postarajú sa o rýchle a kvalitné vyhriatie interiérov pri nízkej spotrebe dreva, pričom sú maximálne šetrné k prírode. Ide tak o ekologické vykurovanie, ktoré si rýchlo zamilujete.

Nami ponúkané kanadské krby, ako aj krbové vložky fungujú na detailne prepracovanom dvojstupňovom systéme spaľovania. Efektivitu a výkonnosť celého systému potvrdzujú aj nízke emisie pevných častíc. Tie sa pohybujú zhruba od 3 do 5 gramov za hodinu. Kanadské krby sú tak ekologický, efektívnym a jedinečným riešením pre spoľahlivé vykurovanie vašich interiérov.

Nízka spotreba dreva a vysoká výhrevnosť vďaka kanadským krbom

Kanadské krby pri jednom naložení poskytujú kvalitné teplo na 6 až 8 hodín. Aj keď je investícia do kanadského krbu o niečo vyššia, veľmi rýchlo sa vám vráti aj s úrokmi. Či už do vašej domácnosti alebo na chatu či chalupu – kanadské krby vám budú zaručene dobre slúžiť a interiéru dodajú jedinečný pôvab.

Tešiť sa môžete na krásny dizajn kanadských krbov, ktorý premení aj vaše priestory na interiér ako zo zimného filmu. Užívať si bude môcť nie len teplo domova, ale aj na nezameniteľnú atmosféru z praskajúceho dreva v krbe. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Radi vám poradíme s výberom krbu na mieru vašich potrieb.

Prečítajte si tiež:

Prečo bio krby naberajú na popularite?

Krb – to je teplo do každého domova

Krbová vložka pre vysoký výkon vášho krbu


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák