SLOV-DV – kartáčovanie dreva – doprajte si luxusný dizajn

kartáčovanie dreva
severskedrevo.sk

Kartáčovanie dreva sa radí medzi úpravy dreva, ktoré dokážu upraviť drevené profily. Tieto drevené profily sa využívajú najmä u dlážkovíc, hobľovaných dosák alebo aj u dosák na drevenú terasu. Technológia kartáčovania je výborná na odstránenie mäkkých vlákien, čím vám drevo vytvorí jedinečnú kresbu.

kartáčovanie dreva

Ako to vlastne funguje?

Naši odborníci sú pripravení vám predstaviť kartáčovanie dreva, tak, aby ste s výsledkom boli po vizuálnej aj praktickej stránke nadmieru spokojní. Pomocou tejto technológie nadobudne váš materiál jedinečnú prírodnú kresbu. Kefovanie, teda kartáčovanie pôsobí na materiál tak, že odstráni z neho mäkký nános, a to, čo ostane odkryté, je pravým srdcom dreva. Na túto technológiu používame špeciálne kefy, ktoré pôsobia na drevo, tak, aby ostalo v ňom odokryté naozaj len to, čo má. Vaša drevená terasa tak bude dýchať pravou prírodou a krásnym vizuálom. Vzhľad pôsobí na oko opotrebovane, tak trošku rustikálne a zvetrane. Okrem toho, že táto technika je veľkým trendom, zakrýva škrabance a nedokonalosti lepšie ako obyčajné hladké drevo. Tým pádom si môžete povedať áno aj na estetiku či praktickosť.  

Kartáčovanie dreva a hranoly

Sme spoločnosť SLOV-DV s.r.o., ktorá vám ponúka množstvo druhov dreva na kartáčovanie. Jedným z obľúbených typov dreva sú stavebné hranoly, ktoré vám takisto dokáže náš tím zabezpečiť a ponúknuť k nemu kartáčovanie. Keď stavebné hranoly prejdú úpravou nadobudnú špeciálny vzhľad. Tento vzhľad dokáže pôsobiť luxusným dojmom a tento typ stavebných hranolov dokážete naozaj širokospektrálne využiť. Stavebné hranoly môžete zakomponovať do altánku, plotových dielov, pergoli či celkovo pri vašej stavbe. Kartáčovanie dreva je prirodzenou súčasťou stavby a nadobudnutia jedinečného dizajnu. Pokiaľ váš stavebný materiál prejde profesionálnou úpravou sme si istí, že vaša stavba bude špecifická a nadobudne úplne iný vzhľad.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák