Kedy je čas na podrezávanie muriva?

podrezávanie muriva

Článok v skratke:

Máte vlhké múry na dome? Trápi vás škodlivá pleseň na stenách?

Riešením je podrezávanie muriva. Zamedzí vode a vlhkosti v prenikaní do múrov a ich následnému poškodzovaniu.

Výsledok – zdravé, bezpečné a suché steny.

podrezávanie muriva

Spoľahlivú sanáciu stien zabezpečí podrezávanie muriva. Ide o odporúčané riešenie pre vlhké stavby. Podrezávanie muriva ich totiž zbaví vlhkosti, čím prispeje k pevnosti aj ochrane stability stien. Zároveň prispeje aj k vášmu zdravšiemu a bezpečnejšiemu bývaniu.

Podrezávanie muriva zbaví steny škodlivých plesní aj neestetických mokrých máp

K expertom na podrezávanie muriva patrí firma SANÁCIA, s. r. o. Podrezávanie muriva realizujeme v prípade starších aj novších nehnuteľností. Prvým spôsobom je podpilovanie, teda podrezávanie muriva elektrickou reťazovou pílou. Druhou možnosťou je podrezanie muriva diamantovým lanom, ktoré je technicky náročnejšie, avšak umožňuje podrezávanie muriva aj na úrovni podlahy. Výhodou je, že podrezávanie muriva je vhodné pre tehlové, kvádrové, tvárnicové a ostatné múry, ktoré sú náchylné na nasávanie vlhkosti zo spodných zdrojov. Bez ohľadu na to, či ide o podzemnú vodu alebo nadmernú vodu po daždi.

Postup podrezávania muriva

Podrezávanie muriva začína obhliadkou nehnuteľnosti, vďaka ktorej zistíme aktuálny stav aj rozsah vlhkosti. Následne navrhneme najvhodnejší spôsob podrezávania a samozrejmá je aj rozumná cena za podrezanie domu. Po odsúhlasení všetkých aspektov spolupráce sa dohodneme na dátume realizácie prác. Vy sa o nič nemusíte starať. Všetko potrebné náčinie si prinesieme so sebou. Podrezávanie muriva si v úvode žiada dôkladne očistenie muriva. Pokračuje prvým rezom a vkladaním izolačného materiálu (v prípade potreby aj vyplňovacím materiálom) a cementovaním. Zdôrazňujeme, že podrezávanie muriva nenaruší statiku budovy a vždy je realizované postupne a nie súvisle. Podrezávanie muriva nám zvyčajne trvá niekoľko dní, v niektorých prípadoch postačí deň. Čas prác sa vždy odvíja od veľkosti nehnuteľnosti a hrúbky jej múrov. Dodáme, že obhliadka aj odborné poradenstvo sú bezplatné.

Ak máte záujem o podrezanie domuŽiline, Banskej Bystrici, Prešove, Košiciach či v inom meste alebo obci, určite sa nám ozvite.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák