KLIMACHLAD – klimatizácia inak

klimatizácia
klimatizacie-klimachlad.sk

Je načase vymeniť starú za novú. Nové klimatizácie totiž ponúkajú svojim užívateľom enormne viac funkcií, ktoré prispievajú k celoročnému užívaniu klimatizačného zariadenia. Klimatizácia sa tak stáva spoločne s centrálnym vysávačom špičkovým pomocníkom v domácnosti.

Klimatizácia pre každého

Zabudnite na klimatizáciu, ktorá funguje iba počas horúcich letných dní. Nami ponúkané klimatizácie sú moderné klimatizácie s množstvom funkcií, ktoré môžete využívať celoročne. Kým v lete sa postarajú o ochladzovanie vzduchu v miestnostiach, v zime naopak budú vzduch ohrievať. To však nie je všetko. Moderné klimatizácie prinášajú aj také možnosti, akými sú filtrácia vzduchu a ionizácia vzduchu, ktorej úlohou je ochrana užívateľa pred rôznymi alergiami a plesňami. Klimatizácie sa dnes delia spôsobu umiestnenia, filtrácie vzduchu, ale aj podľa regulácie výkonu či príkonu. Ak sa nechcete trápiť zisťovaním informácií, čo a ako treba, tak neváhajte kontaktovať náš tím odborníkov, ktorý vám ochotne poradia či je vhodnejšia pre vás klimatizácia nástenná, parapetná, prípadne kazetová. Využite naše poradenstvo ešte dnes a vyberte si klimatizáciu, ktorá vám bude vyhovovať.

klimatizácia, klimatizácie

Kvalitný centrálny vysávač

Komfort na vysokej úrovni však nezabezpečuje iba klimatizácia. Jednou z takýchto činností je práve centrálny vysávač, ktorý má svoje široké využitie. Je to nenahraditeľný pomocník v každej domácnosti a upratuje sa iba s vysávačovou hadicou. Samozrejmosťou je celá rada nadstavcov, doplnkov a príslušenstva. S vysávačovou hadicou, ktorá nie je ťažká a má dĺžku v rozmedzí od 7 – 15 metrov zvládnete upratať akékoľvek povrchy. Medzi najväčšie výhody centrálneho vysávača určite patrí úspora času, zvýšená efektivita upratovania a vyššia hodnota nehnuteľnosti. Princíp na základe, ktorého funguje centrálny vysávač je veľmi jednoduchý. V garáži alebo technickej miestnosti je osadený sací agregát, od ktorého smeruje potrubie rozvedené k jednotlivým vstupom (zásuvkám).


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák