KOROKOV – viete ako fungujú priemyselné podlahy?

priemyselné podlahy
korokov.sk

Spoločnosť Korokov HD s.r.o. vám jednoznačne zaručí priemyselné podlahy, ktoré potrebujete. Len málokto presne vie, čo táto práca vyžaduje, a ako sa dá z nej vyťažiť. Prečítajte si niekoľko zaujímavých faktov. U nás nájdete aj pancierové, liate či samonivelačné podlahy. Zvoľte to, čo potrebujete.

priemyselné podlahy

Podlahy, my vieme aké zvoliť

Pokiaľ rozmýšľate alebo z určitého dôvodu potrebujete priemyselné podlahy, potrebujete betónovú dosku. Táto doska je nosnou. Ako podkladovú vrstvu, okrem betónovej dosky môžete aj využiť dosku nazývanú ako zhutnený povrch. Aby sme pochopili princíp priemyselnej podlahy je dôležité si uvedomiť, že je tvorená priamo troma vrstvami. Prvou je teda spomínaná podkladová doska, druhou je nosná doska, no a to, čo dodáva celému vizuálu dizajn je už povrchová nášľapná doska. Táto posledná vrstva musí spĺňať všetky hygienické normy a samozrejme aj normy týkajúcej sa Európskej únie. Na priemyselné podlahy sme odborníci, ktorí vás radi navedú na to, čo práve potrebujete.

Neponúkame len priemyselné podlahy

V našej dlhoročnej úspešnej spoločnosti vám poskytujeme aj iné možnosti podláh. Vychýreným typom podláh sú aj pancierové, teda betónové podlahy. Je to rýchla aplikácia, pomocou ktorej budete mať výsledok takmer v bleskovej rýchlosti. Tieto podlahy sa využívajú najmä vo výrobných halách alebo dielňach. Svoje uplatnenie si našli takisto aj v chémií, pretože sú vysoko odolné a vhodné pre akékoľvek zákutie priemyslu. Tieto podlahy sú špecifické svojou pevnosťou a nemusíte sa báť ani extrémne veľkého mechanického zaťaženia. Okrem toho, že naša spoločnosť je vám nápomocná pri realizácií takýchto typov podláh. Sme si istí, že nájdete u nás aj iné kvalitné ponuky, ktoré máme overené a zabalené v rúšku profesionality.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák