Kotol na drevo je ekologický spôsob vykurovania

kotol na drevo

Kotol na drevo je populárna voľba pre tých, ktorí sa rozhodli pre ekologickejší spôsob vykurovania. Tento druh vykurovania sa stáva čoraz populárnejší, pretože drevo je obnoviteľný zdroj energie a vykurovanie na drevo je ekologickejšie a lacnejšie ako vykurovanie na fosílne palivá. Kotol na drevo sa dá ľahko spojiť s bojlerom, ktorý umožňuje získanie teplej vody.

kotol na drevo

Kotol na drevo a ďalšie produkty, ktoré ponúkame

My vám však okrem kotlov na drevo, poskytujeme aj kotol na pelety. Pelety sú malé, valcovité alebo guľové častice z lisovaného dreva, ktoré sa používajú ako palivo. Kotly na pelety majú mnoho výhod, ako sú vyššia účinnosť a nižšie emisie. Pelety tiež majú vysokú energetickú hodnotu a môžu byť použité v mnohých type kotlov. Avšak pri inštalácii kotla na drevo je dôležité mať obehové čerpadlo, ktoré umožní, aby sa teplá voda pohybovala v systéme kúrenia. Obehové čerpadlo tiež zabezpečuje, že teplota vody v systéme kúrenia je konzistentná a že kúrenie funguje správne. Radi vám aj obehové čerpadlo naša firma zabezpečí.

Nielen s kotlom na drevo vás ohúrime

V prípade, že chcete používať teplú vodu pre sanitačné účely, je potrebné mať k dispozícii sanitačný zásobník. Sanitačný zásobník dokáže udržať teplú vodu na požadovanej teplote a zabezpečiť, že bude k dispozícii vždy, keď ju budete potrebovať. Všetky tieto informácie a ešte viac nájdete na našej stránke pod pojmom sanita. Takisto tam nájdete aj produkty, akými sú bojler. Neváhajte a nakupujte u nás bezstarostne kotol na drevo a iné skvelé produkty. Kontaktujte nás v prípade potreby už dnes.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák