Kvalitná retro trojkolka, ktorú si vaše dieťa zamiluje

retro trojkolka

Trojkolka je dopravným prostriedkom, ktorý miluje každé dieťa. Retro trojkolka našej výroby pripomína trojkolky, ktoré sa vyrábali pred zhruba 50 rokmi svojim jedinečným dizajnom aj kvalitou. Pri jazde na trojkolke by mala byť bezpečnosť a pohodlie dieťaťa na prvom mieste. Naša retro trojkolka 3Wheel spĺňa všetky bezpečnostné normy a je tak dopravným prostriedkom ušitým na mieru potrieb detí od 1 roku.

retro torjkolka

Aké výhody prináša jedinečná retro trojkolka?

Pamätáte si ešte na reťazové trojkolky, ktoré sa vyrábali zhruba pred 5 rokmi alebo jednu možno máte ešte stále uloženú na povale? Naša retro trojkolka je zhotovená podľa predlohy klasických reťazových trojkoliek, ktoré milovali už aj staršie generácie.

Naša retro trojkolka je trojkolkou vyrobenou na mieru potrieb detí. Retro trojkolka 3Wheel je bezpečným a stabilným prostriedkom pre pohyb detí na spevnených povrchoch. Dôraz kladieme na jej vysokú bezpečnosť a jednoduché používanie. 3Wheel trojkolka pre deti je certifikovaná na zhodu s normou STN EN 71. Môžete si tak byť istí jej vysokou kvalitou aj bezpečnosťou.

Retro trojkolku vyrábame s láskou a pre radosť všetkých detí

Pre výrobu detskej trojkolky sme sa rozhodli po tom, ako sme pre našu dcérku opravili staršiu retro trojkolku. Jej radosť, ale aj reakcie okolia nás priviedli ku výrobe retro trojkoliek, ktoré deťom poskytnú bezpečie a pohodlie pri každej jazde.

V 3Wheel vyrábame retro trojkolky  za použitia certifikovanej technológie, pričom mnohé súčasti trojkoliek opracúvame a ohýbame ručne. Bezpečné je aj použitie farieb a všetkých komponentov trojkolky. Naša trojkolka je pre deti vhodná po každej stránke. V našej ponuke ju nájdete v rozličných farebných prevedeniach – pre chlapcov aj pre dievčatá. Pre čoraz väčšiu obľubu našich retro trojkoliek sme sa rozhodli aj výrobu retro štvorkoliek pre deti, ktoré nájdete ako novinku v našej ponuke. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Radi vám poradíme s výberom retro trojkolky či retro štvorkolky pre vaše dieťa.

Prečítajte si tiež:

Reťazové trojkolky – darček, ktorý zaiste poteší

Štvorkolka, ktorú si vaši drobci zamilujú

Trojkolka – perfektná hračka, ktorá neodmysliteľne patrí k detstvu


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák