LIGHT BOX – svetelná reklama

svetelná reklama
lightbox.sk

Spôsobov ako zviditeľniť svoju značku, či konkrétnu prevádzku je mnoho. Keď však chcete byť videní nonstop, svetelná reklama je efektívnym a dlhotrvajúcim riešením. Vaši stáli, ale aj potencionálni zákazníci budú mať vašu značku doslova pred očami. Tvoríme svetlo, ktoré vás predáva.

svetelná reklama

Svetelné písmená – svetelná reklama, ktorú vidno

Efektívna reklama, ktorá je vysielaná 24 hodín nonstop. Aj tak by sme mohli nazvať svetelné písmena, ktorých úlohou je zvýrazniť vašu prevádzku. Môžete si vybrať z viacerých rôznych typov, foriem a druhov svetelných písmen. Svetelné písmená dokážeme upevniť kamkoľvek a umiestniť ich tak do exteriéru, ako aj do interiéru. Osvetlenie svetelných písmen zabezpečujeme pomocou LED modulov. Našim cieľom je vaša viditeľnosť s minimálnymi nákladmi. Preto svietivosť zabezpečujeme s čo najnižším odberom elektrickej energie. Naše produkty sú vyrábané s veľmi dlhou životnosťou a pri 24 hodinovom svietení dokážu svietiť v bezporuchovom stave v dĺžke až 8,5 roka. Osvieťte svoju prevádzku efektne a dlhodobo.

Nechajte svetelné boxy rozžiariť vašu firmu

Upútajte zákazníka bez ohľadu na to, koľko je práve hodín. Za bieleho dňa aj v noci vám k tomu dobre poslúžia práve svetelné boxy. Vyrábame ich z plastu a led-diód vďaka čomu ponúkajú nepretržitú viditeľnosť.  Ponúkame vám jednostranné svetelné boxy, ktoré využívajú osvetlenie z frontálnej časti. Polep jednostrannej fólie vám zabezpečíme zo 7-ročnej rezanej translucentnej fólie alebo pomocou latexovej plnofarebnej tlači. Naopak obojstranné svetelné boxy montujeme spôsobom, aby boli vysunuté do priestoru. Pri svetelných boxoch je výhoda, že nemajú žiadne obmedzenia, čo sa týka tvaru a povrchu. Vyrobíme vám svetelnú reklamu presne na mieru podľa vašich požiadaviek v súlade s príslušnou technickou normou.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák