Máme pre vás kvalitné parkety aj do vašej domácnosti

parkety

Drevené parkety sú jedinečným doplnkom každého bývania. Pri správne zvolenom odtieni drevených parkiet sa stanú hlavným estetickým elementom vo vašom interiéri alebo nechajú vyniknúť iným dizajnovým prvkom u vás doma. Drevené parkety sú ľahko kombinovateľné a ešte ľahšie udržateľné. S ich výberom na mieru vášho interiéru vám radi poradíme.

parkety

Vyberte si drevené parkety, ktoré sú viacgeneračnou podlahovou krytinou

U nás v Parkety NOVÁK sme expertmi na podlahy a podlahové krytiny. V našej ponuke nájdete jedinečné parkety vyrobené z vysokokvalitného dreva. Ponúkame vám laminátové podlahy a parkety v rôznych farebných odtieňoch – svetlejších aj tmavších. Či už preferujete v interiéri tmavšie odtiene alebo ste milovníkmi tých svetlých, zakaždým máme pre vás riešenie na mieru.

Nakoľko sú naše parkety vyrábané z prvotriednych materiálov, svoje akostné vonkajšie aj vnútorné vlastnosti si uchovajú desiatky rokov. Nie nadarmo sa hovorí, že práve kvalitné parkety sú viacgeneračnou podlahovou krytinou. Okrem výroby nových parkiet a ich montáže zabezpečujeme aj brúsenie parkiet a rekonštrukciu parkiet, ktoré radi zrealizujeme na vašich starších parketách. Zabezpečíme tiež o vyrovnanie podlahy pri montáži aj pri rekonštrukciách.

Elegantný interiérový dizajn a prepojenie s prírodou vďaka kvalitným parketám z dreva

Drevené parkety sú podlahovou krytinou, ktorú milovali už staršie generácie. Vysokej popularite sa parkety tešia dodnes. Drevo je materiálom, ktorý nikdy nevyjde z módy a interiér zútulní či premení na príjemné prostredie v harmónii s prírodou.

Skvelou správou je, že parkety si nevyžadujú náročnú údržbu či zdĺhavé čistenie. Postačí použiť kvalitný mop na podlahy a čistiaci prostriedok na drevo. V prípade záujmu o drevené parkety z našej ponuky nás neváhajte kontaktovať. Radi vyhotovíme návrh na mieru vašich predstáv. Obrátiť as na nás môžete aj ak vás zaujala nami ponúkaná laminátová podlaha či iné produkty z našej ponuky.

Prečítajte si tiež:

Vyžaduje si laminátová podlaha špeciálnu starostlivosť?

Vyrovnanie podlahy je dôležitý začiatok

Podlahy, ktoré vám spravia z vášho ubytovania domov


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák