Máme pre vás všetko potrebné pre flexotlač a hĺbkotlač

flexotlač

U nás v K+R Print nájdete všetko potrebné pre flexotlač aj pre hĺbkotlač. V našej širokej ponuke nájdete kvalitné tlačiarenské stroje, ale aj doplnkovú techniku či spoľahlivý pomocný materiál. Sme overeným dodávateľom pre Slovensko aj pre Českú republiku. V oblasti tlačiarenského priemyslu sa na naše služby môžete spoľahnúť.

flexotlač

Široká ponuka tlačových zariadení a príslušenstva pre flexotlač

Naša ponuka pre flexotlač je naozaj široká. Naša spoločnosť K+R Print spol. s.r.o. dlhodobo pôsobí v tlačiarenskom priemysle. Ponúkame vám vysokokvalitné zariadenia a príslušenstvo pre hĺbkotlač aj pre flexotlač. Zabezpečujeme všetko od dodávok tlačiarenských strojov, náhradných dielov a tlačových foriem až po dodávky spotrebných a pomocných materiálov do výroby aj do laboratórií.

 Naša ponuka obsahuje napríklad profesionálne rezačky, rakle – stieracie nože, raklové komory a valce – tlačové, nanášacie, aniloxové a rastrové. Neodmysliteľnou súčasťou našej ponuky sú aj laky, lepidlá a tlačové farby pre flexotlač či automatické dávkovacie centrá. Jednoducho,  u nás nájdete všetko to, čo pre flexotlač a hĺbkotlač budete potrebovať.

Všetko, čo pri práci s flexotlačou budete potrebovať nájdete na jednom mieste

Máme spoľahlivé riešenie aj pre vašu flexotlač. Vieme, že kvalitná flexotlač sa nezaobídu bez rôznych montážnych pomôcok. Do nášho sortimentu sme preto zaradili aj mikroskopy a lupy či farebné škály a viskozimetre, ktoré sú pri flexotlači nenahraditeľnou pomôckou.

Na flexotlač sa pozeráme ako na komplexnú oblasť, v ktorej sa snažíme našim zákazníkom ponúkať všetko potrebné na jednom mieste. Našu ponuku pravidelne dopĺňame a aktualizujeme. Ak ste v nej nenašli zariadenie alebo komponent, ktorý práve potrebujete – stačí nás kontaktovať. Náš zákaznícki servis je vám kedykoľvek k dispozícii. Pokiaľ je to v našich možnostiach, vždy sa pokúsime vám dodať zariadenia a komponenty pre flexotlač na mieru vašich potrieb.

Prečítajte si tiež:

Aby bola vaša flexotlač bezchybná

Kvalitné komponenty a príslušenstvo pre flexotlač

Flexotlač v oblasti Slovenskej a Českej republiky


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák