Masívny nábytok nikdy nevyjde z módy

masívny nábytok

Masívny nábytok predstavuje kúsky, ktoré budú vždy nadčasové. Vyznačuje sa kompaktným telom, príjemným spracovaním, zaujímavými detailmi a krásnym vzorom viditeľným spod laku alebo farby. Prečítajte si niečo viac o tomto štýle nábytku.

masívny nábytok

Masívny nábytok bude vyzerať krásne v každom príbytku

Niet sa čo čudovať, že sa masívny nábytok teší vynikajúcej povesti, pretože patrí k tým prvkom zariadenia, ktorých kúpa je jednoducho skvelou investíciou. Navyše, vyzerá krásne v každom dome či byte a vydrží dlhé roky. O tom nemusíme nikoho presviedčať. Napríklad, nepoznáme spálňu, z ktorej by bolo treba vyhodiť posteľ, ktorá je opotrebovaná. Masívne postele prežijú naozaj všetko. Môžeme s plnou istotou povedať, že ide o nadčasový nábytok, ktorý nás môže sprevádzať po celý život.

Masívny nábytok zapadne naozaj všade bez ohľadu na trendy prevládajúce v interiérovom dizajne. Interiéroví dizajnéri taktiež odporúčajú siahať po tomto štýle. Prestavte si napríklad, aké dokonalé spojenie vznikne, keď spojíte masívne stoličky s industriálnym štýlom.

Prečo sa oplatí zakomponovanie masívneho nábytku do interiéru?  

Masívny nábytok sa vyrába zo surovín prírodného pôvodu a každého nadchne svojou rozmanitosťou. Oplatí sa preto vybrať šatníkové skrine, komody či stolík, knižnicu alebo iné kúsky z tohto materiálu. 

Zariadenie z masívneho dreva sa odmení nielen svojou dlhoročnou kvalitou, ale aj vlastnosťami. Nábytok z masívu je príjemný na dotyk a nevylučuje chemický zápach charakteristický pre nábytok vyrobený z rôznych druhov dosiek. Vzhľadom na to, že drevo je tvárna surovina, prvky vybavenia môžu mať pri spracovaní akýkoľvek tvar, ktorý sa priamo premieta do charakteru konkrétneho modelu. Napríklad také frézovanie dreva dokáže dať nábytku dokonalý vzhľad a pomáha vytvoriť originálne kúsky. Stavte na masívny nábytok, ktorý sa veľmi dobre hodí do každého interiéru. Vyrobíme vám akýkoľvek takýto nábytok, stačí nás kontaktovať.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák