MEZ MILKO – opravy elektromotorov

opravy elektromotorov
mezmilko.sk

Využite možnosti efektívnej a rýchlej opravy elektromotorov, prevodoviek a čerpadiel za prijateľné ceny. Skúsenosti a odbornosť v podaní MEZ Milko sú zárukou a garanciou kvalitne odvedenej práce, ktorá vám opraví, ale aj poradí pri výbere jednotlivých zariadení.

opravy elektromotorov

Predaj a opravy elektromotorov

Dajte šancu svojmu elektromotoru. Vďaka rýchlej, spoľahlivej a hlavne efektívnej oprave elektromotorov na jednom mieste môže váš elektromotor opäť fungovať ako hodinky. Ak sa vám pokazí elektromotor v domácnosti je na zváženie či sa oplatí jeho predaja. V tomto prípade je vhodnejšie si zakúpiť nový výrobok. Veľa elektromotorov sa však opraviť dá. Najčastejším spôsobom opravy elektromotorov je práve prevíjanie. Potom stačí už len správne previnúť a elektromotor opäť funguje. Poradíme si však aj s výmenou a opravou ložísk. Keď však budete potrebovať nový elektromotor ste na správnej adrese. U nás máme pod palcom aj predaj elektromotorov za prijateľné ceny. Vyberte si elektromotor podľa svojich požiadaviek alebo sa poraďte s našim tímom expertov, ktorí vám odporučia ten najvhodnejší.

Opravy prevodoviek a čerpadiel

Hovorí sa, že skúsení mechanici opravia aj nemožné. Je to dosť pravdepodobné o čom nás denno-denne presviedčajú aj tí naši. Niekedy však stačí aj malý zásah do opravy prevodovky, ktorá ožije a vám ušetrí nemalé financie za nákup novej. Zo skúseností vieme, že opraviť sa dá skoro každá prevodovka. Je potrebné však len zvážiť všetky pre a proti argumenty. U nás vám opravíme akékoľvek prevodovky. Šnekové, čelné, kuželočelné, kužeľové, ale aj špeciálne. Okrem toho zabezpečujeme aj predlžovanie životnosti jednotlivých prevodoviek a čerpadiel. Skôr než k nám prídete na opravu máme pre vás pár tipov, ako si svojpomocne opraviť čerpadlo úplne vo vlastnej réžii. Prečítajte si naše tipy na opravu jednotlivých čerpadiel, ktoré hravo zvládnete aj sami.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák