MONITOR – profesionálne AHD a IP kamery

AHD kamery

Našim poslaním je vaša ochrana a bezpečnosť. Preto ponúkame profesionálne AHD kamery, ale aj IP kamerové sety, ktoré sú určené na ochranu ľudí aj majetku. Jednoduchá inštalácia a dokonalý obraz sú zárukou vašej spokojnosti, ktorá nás ženie vpred pri zdokonaľovaní našich služieb.

AHD kamery
AHD kamery

Vyberte si kvalitné AHD kamery

Ochrana a bezpečnosť majetku majú stúpajúcu tendenciu a tak sa prirodzene zvyšuje aj záujem o kvalitné AHD kamery, ktoré sa postarajú o ochranu a bezpečnosť 24 hodín a sedem dní v týždni. Úlohou AHD technológie je modernizovať existujúci kamerový systém. Bez zložitej inštalácie stačí jednoducho vymeniť záznamové zariadenie a kamery. Kompletné AHD kamerové sety tak prenášajú obraz vo vysokom rozlíšení. Obraz je možné prenášať obyčajným koaxiálnym káblom na vzdialenosť až 500 m a to bez omeškania a straty. AHD kamerový set si jednoducho spojíte so svojim mobilom, tabletom, alebo počítačom a aktuálny obraz, tak môžete sledovať z akéhokoľvek miesta. Vyberte si AHD kamerové systémy podľa svojich požiadaviek za bezkonkurenčné ceny.

Ochranné IP kamery

So špičkovými IP kamerami ochránite seba aj svoj majetok. Vyznačujú sa širokým zorným polom, ale aj zabudovaným mikrofónom, ktorý zabezpečí zvukový záznam. IP kamery sú niečo ako počítač so zabudovanou kamerou. Jednoduché pripojenie pomocou ethernetového kábla aj prostredníctvom WiFi zvládnete veľmi rýchlo. Rozlíšenie Full HD alebo Ultra HD Vám zaručí ostrosť a dokonalý obraz pri každom zábere. Sú odolné voči prachu a tiež aj pred intenzívnym prúdom vody. Ideálne do exteriéru aj interiéru. WiFi kamery si taktiež môžete vybrať podľa počtu a pokrytia celkového priestoru. Ak si aj nebudete vedieť vybrať správny typ, či konkrétny kamerový set, neváhajte využiť našu služby v podobe odborného poradenstva.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák