Nonstop autoservis, na ktorý sa môžete zakaždým spoľahnúť

nonstop autoservis

Košický nonstop autoservis K&K Services vás, resp. vaše auto nenechá v štichu. Opravíme nefungujúce brzdy, poškodený podvozok či odtrhnutý výfuk. Naši šikovní mechanici si poradia aj s problémami so svetlami, prevodovkami, alternátormi, filtrami, s výmenou oleja a ostatnými poruchami.

nonstop autoservis

Nonstop autoservis pre osobné aj úžitkové vozidlá

Náš nonstop autoservis je k dispozícii vždy, keď vám vozidlo vypovie službu. Riešime menšie aj väčšie poškodenia. Zakladáme si na flexibilite a rýchlej diagnostike problémov. Následne navrhneme najvhodnejší spôsob opravy. Náš nonstop autoservis je dostupný pre osobné aj úžitkové vozidlá. Urobíme, čo je v našich silách, aby ste čo najskôr opäť mohli vyraziť na cesty. Okrem skúsených mechanikov disponujeme profesionálnym servisným a motoristickým náradím. Nonstop autoservis je, samozrejme, vybavený aj moderným príslušenstvom pre plnenie, kontrolu, výmenu aj diagnostiku. Vyškolení pracovníci a kvalitné prístrojové vybavenie nám umožňujú prevádzkovať aj mobilný autoservis, mobilný pneuservis (aj mobilný nákladný pneuservis). Taktiež prevádzkujeme nonstop odťahovú službu.

Zaparkujte aj vy v našom nonstop autoservise

Nonstop autoservis K&K Services je spoľahlivým partnerom pri poruchách vášho auta. Dbáme na odbornosť, promptné riešenie vzniknutých situácií a rýchle opravy – s dôrazom na ich efektívne odstránenie a dlhodobú funkčnosť. Náš nonstop autoservis taktiež disponuje dostatočnými kapacitami na servisovanie firemných vozových parkov (tzv. fleet servis). Do pozornosti dávame nielen náš nonstop autoservis, ale aj expresný servis, t. j. základný servis na počkanie. Naše služby zahŕňajú aj pneuservis. Postaráme sa, aby aj vaše kolesá boli v perfektnom stave.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák