Obermeyer Helika – projektovanie OC s profesionálmi

projektovanie OC
obermeyer.sk

Projektovanie obchodného centra nie je len tak. Avšak Obermeyer Helika s.r.o. vníma inak túto výzvu. Je to spoločnosť, ktorá patrí medzi jedny z najväčších projekčných kancelárií na Slovensku a v Čechách. Sme projektanti, ktorí vytvorili známe projektovanie OC Eperia v Prešove, pomocou metódy BIM.

projektovanie OC, projektanti

Metóda BIM, počuli ste už o nej? Projektovanie OC s ľahkosťou

Modelovanie stavieb pomocou metódy BIM je u nás naozaj pokrokovým spôsobom projektovania rôznych stavieb a následných obchodných centier a prevádzok. Toto modelovanie je založené na trojrozmernej technike informačného modelu. Táto technika napomáha architektom a projektantom na odhaľovanie rôznych kolízií a komplikácií ešte priamo pred reálnou stavbou. Architektúra je vnímaná ako niečo, čo sa neustále vyvíja a prichádza s novými možnosťami projektovania. Naša spoločnosť počíta s progresívnou a živou oblasťou architektúry, ktorá vytvára rôzne komfortné, originálne či moderné riešenia pre vašu stavbu.

REVIT a projektovanie s metódou BIM

Naši architektiprojektanti sú odborníci, ktorí sa stali jedným z najhlavnejších partnerov 2. ročníka v takzvanej metóde BIM Challenge. V tejto výzve s názvom REVIT, a teda v majstrovstvách Slovenska v projektovaní roku 2017 išlo najmä o rýchlosť a efektívnosť. Zúčastnení hráči dostali časový limit, a to 5 hodín na splnenie svojej úlohy. Úloha spočívala v tom, aby pomocou BIM metódy naprojektovali požiadavku od klienta. Najlepší z nich dostal možnosť stáži priamo v našej spoločnosti v Bratislave. Sme spoločnosť, ktorá sa vyvíja a rada poskytuje novým talentom možnosti sa zdokonaliť v technickom zariadení budov a v projektovaní rôznych stavieb.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák