Parný čistič pre vaše efektívne čistenie

parný čistič

Vy ešte nemáte parný čistič? Vedeli ste, že tento úžasný pomocník bez problémov vyčistí rôzne povrchy. Tajomstvom je čistenie parou, ktoré je efektívne a zároveň šetrné k životnému prostrediu i ľudskému zdraviu. Parný čistič, ktorý sa hodído domácností aj firiem, nakúpite výhodne na Green Cleaning.

parný čistič

Fungovanie parného čističa

Prečo parný čistič naberá na popularite? Pretože zvládne vyčistiť aj odolné usadeniny, škvrny a špinu. A pri tom zbavuje plochy (a teda aj priestor) rôznych baktérií, vírusov, mikróbov, alergénov a ostatných malilinkých potvoriek. Áno, aj takýto efekt má para, resp. parný čistič. Prispieva k dezinfekcii. Ako vlastne funguje? Parný čistič má v sebe zabudovaný bojler na vodu, ktorá sa po zapnutí čističa ohrieva. Vzniká para, ktorá začne stlačením spúšťača prúdiť von cez trysky. Výhodou je, že čistiaci efekt nastáva takmer okamžite. Podobným účinkom, aký ma parný čistič, disponuje aj samoobslužný parný tepovač. Zaistí čistenie a dezinfekciu interiéru áut – bez odpadu alebo použitia škodlivej chémie.

Parný čistič a jeho výhody

Parný čistič prispieva k rýchlejšiemu a nenáročnému čisteniu rôznych povrchov. Zároveň sa jednoducho ovláda. A čo je najlepšie, nepotrebuje žiadnu chémiu. Parný čistič zbytočne nezaťažuje životné prostredie. Obľubujú ho aj alergici, keďže nevíri prach v priestore. Je zrejmé, že parný čistič chráni zdravie, majetok aj prírodu. Podobným zariadením je parný vysávač, ktorý sa postará o vysávanie aj umytie podlahy bez vírenia prachu a mokrých kaluží. Ak vás parný čistič oslovil, avšak neplánujete jeho kúpu, do pozornosti dávame mobilné čistenie parou. To znamená, že s parným čističom prídeme my za vami do domu či vašej firmy. Pomôžeme vám taktiež zvládnuť čistenie vo výške – v interiéri (rozvody plynu, vzduchotechniky a pod.) aj exteriéri (žľaby, balkóny atď.).

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák