PEHI – vibračné dosky, kladkostroje, aj zdviháky

vibračné dosky
tocopotrebujes.sk
Pehi

Profesionálne vybavenie pre stavby určené na realizáciu veľkých, ale aj menších projektov. Kvalitné vibračné dosky, s ktorými urobíte veľa roboty za krátky čas, ale aj efektívne kladkostroje a zdviháky, ktoré uľahčia prácu nejednému stavebníkovi.

Výkonné vibračné dosky

Ponúkame vám vysoko kvalitné vibračné dosky, ktoré využijete, ako pri veľkých tak aj malých projektoch. Štandardne slúžia vibračné dosky na hutnenie piesku, štrku aj pôdy. Sú vhodné pri opravách chodníkov, ciest pri úprave terénu, ale aj inžinierskych sietí. Sú vskutku univerzálne a vhodné aj ako doplnok ťažkých stavebných strojov. Fungujú na benzínový pohon s nastaviteľnými otáčkami motora a viacerými typmi výkonov. Upraviť terén s vibračnými doskami je úplná hračka. Sú určené na veľké plochy, ale aj ťažko dostupné miesta. Pri výbere vibračnej dosky počítajte s tým, že čím drahšia, tým výkonnejšia, ale s množstvom rôznych funkcií. Akékoľvek vaše otázky ohľadom výberu vibračných dosiek vám radi zodpovieme, preto nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

vibračné dosky

Kladkostroje a zdviháky

Žiadne stavenisko sa nezaobíde bez kladkostrojov, ktoré sú určené na zdvíhanie a spúšťanie bremien. Výborne poslúži ako obslužné zdvíhadlo na montážne a údržbárske práce v dielňach alebo garážach. Výhodou je ľahká údržba aj obsluha a taktiež nezávislosť na elektrickom prúde. Celá konštrukcia obsahujúca všetky dôležité bezpečnostné prvky je pomerne ľahká, ľahko premiestniteľná, má dlhú obslužnú reťaz a je vyrobená z kvalitných materiálov. Okrem kladkostrojov sa často používajú aj rôzne zdviháky, ktoré sa delia na viacero typov. Môžete si vybrať zdvihák vankúšový, pohyblivý, pojazdný, ale aj hydraulický. Zdviháky majú rôzne výšky zdvihu aj zdvíhaciu silu. Je teda len na samotnom zákazníkovi, ktorý zdvihák si vyberie. Vždy záleží od spôsobu na aký ho chcete použiť.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák