Plastové okná – prečo patria medzi obľúbené okná Slovákov

plastové okná

Máte na svojom dome plastové okná? A pamätáte si, aké hlavné dôvody viedli k ich kúpe? K tým najčastejším patrí bezpečnosť, odolnosť, jednoduchá údržba a príjemný estetický dizajn. Ak plastové okná nemáte, ale o nich uvažujete, obráťte sa na firmu PEGATHERM – experta na plastové okná v Poprade.

plastové okná

Výhody plastových okien

Plastové okná sú (podobne ako plastové vchodové dvere) výrazným prvkom interiéru aj exteriéru. Vnášajú dovnútra prirodzené svetlo a sú akýmsi pomyselným spojovníkom medzi interiérom a vonkajším prostredím. Plastové okná poskytujú aj výbornú akustickú a tepelnú izoláciu (energetická úspornosť), ako aj vysokú bezpečnosť (napríklad pred vlámaním). Rozbiť plastové okná nie je také jednoduché a rýchle ako rozbiť štandardné sklenené okná. Niekoľkoročnú popularitu si plastové okná udržiavajú ešte z niekoľkých rozumných dôvodov – nenáročná údržba, dlhá životnosť, pomerne rýchle osadenie a perfektná odolnosť voči poveternostným vplyvom.

Plastové okná podľa vašich predstáv

Naša ponuka zahŕňa plastové okná v niekoľkých modelových a farebných prevedeniach. Na výber máte viacero systémov profilov (IGLO 5, IGLO ENERGY, IGLO HS a i.). Nech už sa rozhodnete pre ktorýkoľvek, vedzte, že získate atraktívny a elegantný prvok, ktorý dotvorí estetiku celej nehnuteľnosti. Plastové okná nielen predávame, ale aj montujeme. Samozrejme, že vaše plastové okná vám radi doplníme vhodnou tieniacou technikou (žalúzie, rolety, pergoly, markízy). Stavte aj vy na plastové okna z Popradu, ktoré nakúpite za výbornú cenu. Do nášho portfólia spadajú aj garážové brány, strešné okná, vchodové dvere aj prenájom lešenia, náradia, prívesných vozíkov či pojazdnej plošiny. Taktiež realizujeme zasklievanie balkónov celohliníkovým posuvným systémom.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák