PODLAHY RK – kvalitné priemyselné podlahy

priemyselné podlahy
podlahyrk.sk

Prinášame vysoko kvalitné priemyselné podlahy, ktoré majú široké využitie nielen v rôznych oblastiach priemyslu, ale často už aj v bežných domácnostiach. Pomocou moderných technológií vám v krátkom čase aplikujeme podlahu podľa vašich predstáv aj vo farebnom prevedení.

priemyselné podlahy

Priemyselné podlahy vysokej kvality

Viac, ako 1240 zákazníkov už využíva vysoko kvalitné priemyselné podlahy z našej produkcie. Podlahy sú inštalované do záťažových prostredí a musia spĺňať prísne kritéria kvality. Samozrejmosťou je priemyselné podlahy je mimoriadna odolnosť či protišmykový povrch. Referencie od našich zákazníkov hovoria samé za seba. Prinášame nové technológie, vďaka ktorým môžete mať priemyselné podlahy aj v iných ako len v bežných sivých farebných odtieňoch. Našim zákazníkom sme nainštalovali už viac ako 2 milióny m2 priemyselných podláh po celom Slovensku. Okrem samotnej realizácie priemyselných podláh sa komplexne postaráme o všetky súvisiace činnosti s podporou nášho profesionálneho tímu. Disponujeme skúsenými pracovníkmi s dlhoročnými skúsenosťami a potrebnou profesionálnou technikou.

Liate epoxidové verzus polyuretánové podlahy

Epoxidové a polyuretánové podlahy, aký je medzi nimi rozdiel? Na pohľad aj spôsob, akým sa aplikujú sú úplne rovnaké. Obidve boli vyvinuté pre využitie v priemysle, avšak stále viac nájdete ich využitie aj v bežných domácnostiach, ako napríklad chodba, obývačka, spálňa, kuchyňa, technická miestnosť, garáž, ale aj kancelária. Polyuretánovú podlahu si môžete dať urobiť aj do kúpeľne, keďže je o niečo mäkšia a lepšie znáša tepelné rozdiely. Hlavný rozdiel medzi liatou epoxidovanou a polyuretánovou podlahou je v ich chemickom zložení a fyzikálnych vlastnostiach. Ich výhodou je, že sú vysoko kvalitné, bezšpárové a ľahko sa udržiavajú. Aj v tomto prípade platí, že v ponuke máme širokú škálu farebných odtieňov. Podlahy sú na dotyk príjemné a dajú sa ľahko a jednoducho dezinfikovať.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák