POISTI SA ONLINE – rýchle a jednoduché poistenie auta

poistenie auta
poistisaonline.sk

Poistenie auta nebolo nikdy jednoduchšie. Veľmi rýchlo a efektívne si vyberiete z množstva ponúkaných druhov poistení od rôznych poisťovateľov priamo z pohodlia svojho domova. Povinné zmluvné poistenie ako aj havarijné poistenie tak získate jednoducho na tri kliky.

poistenie auta, PZP, poistenie vozidla

Je najlacnejšie PZP naozaj výhodné?

Potrebujete si poistiť svoje auto a hľadáte to najlacnejšie PZP? Máte pocit, že najlacnejšie znamená automaticky aj najvýhodnejšie? Nenechajte sa zlákať klamlivou reklamou. Lacné produkty sa v prípade poistnej udalosti nemusia vždy vyplatiť. Pri PZP je veľmi dôležité overiť si, aké konkrétne škody vaša poistka kryje, a aj na to, či sú spôsobené škody hradené bez odpočtu amortizácie. Dôležitá informácie pre vás je, že limity poistného krytia sú prevažne rovnaké, nakoľko ich určuje zákon. Rozdiel je v rizikách, ktoré poistenie kryje, ako aj v ponúkaných asistenčných službách.

Povinné zmluvné poistenie auta verzus PZP online

Povinné zmluvné poistenie je ako už sám názov hovorí povinné a jeho úlohou je kryť škody spôsobené na zdraví či majetku tretej strane, teda poškodenému. Keďže motorové vozidlo musí mať uzavreté povinné zmluvné poistenie v momente, kedy vstúpi do cestnej premávky, tak je potrebné ho uzatvoriť čo najskôr. Obehať si rýchlo viaceré pobočky a zistiť, kde ponúkajú najvýhodnejšie pzp je časovo náročné. Tak prečo si zbytočne komplikovať život? Vyberte si PZP online. Je to rýchle a efektívne riešenie. Jednoducho z pohodlia domova na tri kliky sa dozviete všetko potrebné.

Prečo potrebujem havarijné poistenie?

Viete prečo je potrebné havarijné poistenie? Aj keď si niektorí vodiči myslia, že sú to zbytočne vyhodené peniaze, nie vždy je to tak. Havarijné poistenie nie je povinné a preto je len na vás, či sa preň rozhodnete. Oplatí sa ho mať pri novom vozidle ako aj pri staršom. Nezabúdajte však na fakt, že čím staršie vozidlo, tým menej sa poistka oplatí. Ak patríte medzi ľudí, ktorí majú radi všetko pod kontrolou a chcú byť o krok vpred pre neočakávanými udalosťami, havarijné poistenie je presne pre vás.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák