Profesionálny anglický preklad, s ktorým budete spokojní

anglický preklad

U nás v S-Club sme expertmi na preklady. Vyhotovíme pre vás prvotriedny anglický preklad rýchlo, spoľahlivo a dôkladne. Naši skúsení prekladatelia pre vás vyhotovia kvalitné preklady z rôznych oblastí. Výsledkom našej práce je vždy prvotriedny anglický preklad. Či už potrebujete preložiť zmluvy, zdravotnú dokumentáciu, návody na používanie, rodné listy alebo iné dokumenty – na nás sa môžete obrátiť.

anglický preklad

Vyhotovíme anglický preklad pre osobné aj úradné účely

Keď kvalitný anglický preklad, tak jedine v našej réžii. Naša spoločnosť S-Club sa venuje prekladom a prekladateľstvu už niekoľko rokov. Náš tím tvoria skúsení a profesionálni prekladatelia, ktorí dôkladne poznajú pravidlá používania anglického jazyka. Ovládajú terminológiu a presné gramatické pravidlá, no problémom nie je ani hravé parafrázovanie či voľný preklad. Jednoducho, ak už potrebujete vyhotoviť úradný preklad či odborné preklady alebo máte záujme o voľný preklad textov – na nás sa môžete vždy obrátiť.

U nás v S-Club nás prekladateľstvo baví.  Svedčia o tom aj výsledky našej práce a desiatky spokojných klientov, ktorí sa k nám radi vracajú. Naše služby využívajú fyzické osoby aj spoločnosti z celého Slovenska, ale aj zo zahraničia. Nech už ide o anglický preklad z akejkoľvek oblasti, naši prekladatelia sa postarajú o jeho bezchybné vyhotovenie.

Na kvalite anglických prekladov záleží

Kvalitný anglický preklad vás bude reprezentovať. Dnes už je angličtina využívaná ako hlavný komunikačný a dorozumievací jazyk na medzinárodnej úrovni. Je preto dôležité venovať prekladom dôležitých dokumentov, listín či textov patričnú pozornosť. Dobre vyhotovený anglický preklad vám bude robiť dobré meno, kým naopak ten laický môže napáchať viac škody než osohu.

Kvalitné preklady zo slovenčiny do angličtiny alebo z angličtiny do slovenčiny vyhotovíme rýchlo, spoľahlivo a dôkladne. Obrátiť sa na nás môžete s prekladmi z rôznych oblastí. Pravidelne prekladáme texty aj z profesionálnych odvetví, ako napríklad strojárstvo, technika, informačné technológie, marketing, energetika a podobne. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Sme vám k dispozícii.

Prečítajte si tiež:

Precízne preklady realizované prvotriednymi prekladateľmi

Úradný preklad – skúsení prekladatelia, desiatky svetových jazykov

Odborné preklady v rukách profesionálov


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák