Psychologické vyšetrenie v réžii skúsených odborníkov

psychologické vyšetrenie

Odborné psychologické vyšetrenie pod dohľadom expertov z ambulancie ProPsych predstavuje spôsob, ako odhaliť duševné ochorenie. Profesionálnym vedením a pomocou sa usilujeme pomôcť klientom – dospelým aj deťom – zvládať ich stav. Chceme, aby naše spoločné úsilie zvýšilo kvalitu ich životov.

psychologické vyšetrenie

Psychologické vyšetrenie aj psychoterpia

Zvyčajne psychologické vyšetrenie tvorí osobný rozhovor, testovanie a pozorovanie. Na ich priebeh dohliada vyškolený psychológ, ktorý relevantne posúdi aktuálny psychický stav klienta a jeho osobnostné črty, kognitívne funkcie aj intelektové schopnosti. Garantujeme profesionalitu a diskrétnosť. Dodáme, že každé psychologické vyšetrenie je individuálne. Jeho priebeh sa nedá dopredu naplánovať. Psychologické vyšetrenie totiž záleží od účelu vyšetrenia. Nemenej dôležitý je prístup a osobité potreby klienta. Medzi naše odborné aktivity patrí nielen psychologické vyšetrenie, ale aj psychoterapia ako istý spôsob liečby prostredníctvom rozhovoru.

Psychologického vyšetrenia sa nemusíte obávať

Psychologické vyšetrenie je zvyčajne realizované zo zdravotných dôvodov, ako aj pre výkon povolania. Aj preto medzi naše služby patria psychotesty do zamestnaniapsychotesty pre vodičov. Taktiež vykonávame psychotesty na zbrojný preukaz. Ide o takmer dvojhodinové odborné vyšetrenie, ktoré je realizované skupinovo alebo individuálne. Máte záujem o psychologické vyšetrenie? Odporúčame telefonickú objednávku na čísle 0903 233 319. Keďže sa snažíme vyjsť klientom čo najviac v ústrety, je možné dohodnúť psychologické vyšetrenie aj mimo ordinačných hodín. Naše priestory sa nachádzajú v Bratislave.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák