RITTAL – najmodernejšie rozvádzačové skrine

rozvádzačové skrine
rittal.com

Moderné IT technológie, ktoré pomáhajú rásť vášmu biznisu sú pre nás samozrejmosťou. Vďaka rôznorodosti a širokej naše rozvádzačové skrine dokážu zariadiť akékoľvek IT oddelenie bez rozdielu či sa jedná o malú alebo veľkú spoločnosť.

Moderné rozvádzačové skrine od Rittal

Sila a vízia nás posúvajú neustále dopredu, a tak aj vďaka tomu môžeme našim zákazníkom prinášať vysoko kvalitné rozvádzačové skrine, ktoré ponúkame vo viacerých alternatívach. Našim cieľom je nielen vaša spokojnosť, ale aj posun vášho biznisu vďaka našim produktom. Kompletnú infraštruktúru, ako aj racky vyrábame z najkvalitnejších materiálov a špičkovou technikou, čiže je zaručená jej dlhá životnosť. V našej ponuke máme k dispozícii väčšie rozvádzačové skrine, ktoré sú určené pre veľké priestory, ale aj menšie, ktorých sila a výkon sú na vysokej úrovni. Každá rozvádzačová skriňa obsahuje držiak pre upevnenie na stenu, lišty pre vnútornú výstavbu aj aretáciu dverí. Rozvádzačové skrine majú dvere z oceľového plechu a rôzny stupeň krytia.

rozvádzačové skrine

Rozvádzače rôznych druhov

Naša spoločnosť Rittal je na trhu už od roku 1961 a za tú dobu sa veru technológie zmenili. Preto sme vždy o krok vpred, aby sme vám mohli prinášať kvalitné produkty zamerané na rast vášho biznisu. O vývoj a výrobu našich vysoko kvalitných produktov sa stará viac ako desaťtisíc zamestnancov. V rámci IT štruktúry máme pre vás kvalitné rozvádzače rôznych druhov a tvarov. Sú vhodné aj do exteriérov a slúžia na bezpečné uskladnenie elektrických systémov. Na vysokú kvalitu a bezpečnosť rozvodných zariadení máme pre vás zbernicové systémy, ktoré predstavujú modernú konštrukčnú technológiu, ktorá kombinuje mechanické a elektrické vlastnosti jednotlivých prvkov systému. Kvalita, dlhá životnosť a bezpečnosť je pri všetkých našich produktoch zaručená.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák