STK Prešov je výbornou voľbou pre váš automobil

STK
stk-presov.sk

Nebojte sa zveriť svoj automobil profesionálom. STK Prešov je vám plne k dispozícií. Postarajú sa o váš automobil, a to v najväčšej miere profesionality. Emisné kontroly, kontrola originality a aj STK pre všetky značky a druhy vozidiel. To všetko pod jednou spoľahlivou strechou.

STK, EK, KO

Dôležitá je prevencia, STK Prešov

STK je tu a aj vždy bude. Je to zákonom riadená a legislatívne upravená forma kontroly podrobiť svoje auto skúške či je plnohodnotne vhodné na prejazd cez cestnú premávku. Málokto, ale naozaj presne vie, čo znamená STK. Avšak tým sa nemusíte vôbec zaťažovať. Všetko spravíme za vás. Stačí si priniesť na stanicu technickej kontroly doklady na technickú kontrolu, doklady na emisnú kontrolu, no a samozrejme čisté a reprezentatívne vozidlo. Dôležité je, aby vaše vozidlo malo samozrejme aj evidenčné číslo. STK je síce nevyhnutná, ale vždy potrebná. Určite sa obráťte na STK Prešov. Nemusíte sa objednávať vopred. Ako bonus vám poskytujeme parkovisko nielen pre osobné automobily, ale aj pre väčšie a nákladné autá. 

Nájdete tu aj kontrolu originality

Pokiaľ ste sa rozhodli vsadiť na ojazdené autá, je dôležité si skontrolovať, aj stáčanie kilometrov. Pokiaľ máte záujem o zistenie toho či vozidlo nebolo havarované alebo, či na ňom boli vykonávané nejaké zmeny, ktoré neboli uvedené je výbornou voľbou kontrola originality. Okrem emisnej kontroly vám poskytujeme taktiež aj kontrolu originality. Túto kontrolu vykonávajú skúsení technici, ktorí prídu naozaj aj na ihličku v kope sena. Stačí sa objednať. Nezabúdajte na známe príslovie, dôveruj, ale preveruj. Určite sa vám zíde pri kúpe jazdeného auta v autobazáre. Nezabúdajte, ale na dôležitý detail. Pokiaľ chcete vykonať kontrolu originality je potrebné mať za sebou emisnú a technickú kontrolu.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák