Svetlíky ako odpoveď na presvetlenie a odvetranie priestoru

svetlíky

Strešné svetlíky, ktoré priestor osvetlia aj odvetrajú – taká je ponuka spoločnosti POLAS Polykarbonátové systémy, s. r. o. Svetlíky vyrábame, dodávame a montujeme najmä v Nitre a okolí. Taktiež rekonštruujeme staré svetlíky.

svetlíky

Úžasná odolnosť svetlíkov

Svetlíky sú perfektným riešením na miestach, kde je žiadané prirodzené denné svetlo a vetranie, ako aj požiarne zabezpečenie. Svetlíky sú odporúčané do priemyselných hál, skladov, štadiónov, hangárov a podobných priestorov. Svetlíky však nájdu uplatnenie aj v domácnostiach. Svetlíky z našej dielne vynikajú výbornými tepelno-izolačnými vlastnosťami. Taktiež sú prakticky nerozbitné (nerozbijú sa pri silnejšom víchre alebo krupobití). Aby vám svetlíky čo najdlhšie a najspoľahlivejšie slúžili, posilňujeme ich ochrannou vrstvou odolnou voči UV žiareniu. Na svetlíky poskytujeme až  päťročnú záruku.

Bodové aj pásové oblúkové svetlíky

Svetlíky perfektne pracujú so svetlom a poskytujú optimálne presvetlenie interiéru. Čiže prispievajú k úspore nákladov na osvetlenie. A to je viac ako vítane obzvlášť pri neustále stúpajúcich cenách za energie. Náš sortiment tvoria pásové oblúkové strešné svetlíky. Dodávame ich ako kompletné stavebnice a montujeme priamo na mieste. Portfólio dotvárajú bodové strešné svetlíky, ktoré sú ideálnym riešením pre ploché strechy s miernym sklonom. Chcete aj vy do haly, skladu či domu strešné svetlíky? Kontaktujte nás. Vypracujeme vám cenovú ponuku na mieru. Dodáme, že sa zaoberáme aj prestrešením terás, vchodov a balkónov, ako aj výrobou skleníkov, prístreškov pre autá a ostatných polykarbonátových stavebných prvkov.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák