Svetlíky montujeme v Bratislave a okolí – poznáte všetky ich výhody a možnosti využitia?

svetlíky

Článok v skratke:

Strešné svetlíky sa používajú na presvetlenie väčších priestorov denným svetlom.

Využiteľné sú aj na vetranie.

Efektívne pomáhajú znižovať náklady na energie.

Pôsobia moderne a esteticky.

svetlíky

Svetlíky od našej spoločnosti POLAS Polykarbonátové systémy, s.r.o. predstavujú výnimočné riešenie pre osvetlenie a odvetranie v priemyselných halách, domácnostiach aj ďalších veľkých priestoroch. Ich výhody siahajú od optimálneho prirodzeného osvetlenia a efektívneho odvetrania cez vynikajúcu tepelno-izolačnú ochranu, až po vysokú odolnosť voči poveternostným podmienkam. Kvalitné svetlíky na mieru vám ponúkame aj v Bratislave a okolí.

Svetlíky je možné prispôsobiť na mieru vašich potrieb – dostupné sú aj v hlavnom meste Bratislava

Strešné svetlíky sú vyrobené z pevnej celohliníkovej konštrukcie s kvalitným akrylátovým sklom alebo polykarbonátom. Ich schopnosť prepúšťať denné svetlo vedie k zníženiu spotreby elektrickej energie na osvetlenie. Tým prispievajú k ekologickej udržateľnosti a úsporám nákladov. Rôzne typy svetlíkov, vrátane hliníkových, strešných priemyselných, bodových kupolových a plastových, umožňujú prispôsobenie konkrétnym potrebám a typom striech.

Naša spoločnosť POLAS vám garantuje až päťročnú záruku na svetlíky. Zároveň poskytujeme odborné poradenstvo a profesionálnu montáž svetlíkov v hlavnom meste Bratislava aj po celom území Slovenska. V prípade záujmu o svetlíky sme tu pre vás aj v mestách Nové Zámky, Dunajská Streda, Komárno či v meste Trnava a okolí.

Spomedzi našich riešení si rozhodne vyberiete

Okrem svetlíkov ponúkame aj prístrešky na auto či jedinečné prístrešky na terasu s dôrazom na kvalitu a estetiku. Ako firma sa ochotne staneme vašim partnerom, pokiaľ hľadáte spoľahlivé, efektívne a udržateľné riešenia pre optimálne využitie denného svetla a kvalitné odvetranie priestorov.

Svetlíky sú využiteľné v pracovných priestoroch, výrobných halách a fabrikách, ale aj v nákupných centrách, nemocniciach či v hoteloch. Skvele sa hodia aj do domácností.  Jednoducho, skvele zapadnú všade tam, kde je potrebné priestory presvetliť denným svetlom. Pre riešenia na mieru vášho priestoru nás neváhajte kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Kto montuje svetlíky v Nových Zámkoch?

Ako svetlíky ovplyvňujú úsporu energie

Kvalitné svetlíky vám ponúkame v meste Komárno a okolí


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák