Vodomerná šachta od ZSN sa vyznačuje vysokou kvalitou a spoľahlivosťou

vodomerná šachta

Na nami ponúkané vodomerné šachty ZSN s.r.o. – žumpy, šachty a nádrže sa môžete spoľahnúť. Každá vodomerná šachta z našej ponuky sa vyznačuje vysokou odolnosťou, dlhou životnosťou a maximálnou praktickosťou. V našej ponuke nájdete vodomerné šachty v rôznych veľkostiach. Či už vám bude vyhovovať vodomerná šachta vo veľkosti S, M alebo L – zakaždým máme pre vás riešenie na mieru.

vodomerná šachta

Kvalitná vodomerná šachta, ktorá sa prispôsobí vašim potrebám

Vodomerná šachta z našej ponuky sa ľahko prispôsobí vašim potrebám. Náš tím skúsených zamestnancov vám poradí s výberom vodomernej šachty podľa vašich potrieb. Naše vodomerné šachty sú typické jednoduchým osadením a individuálnym prispôsobením prechodov. Sú tak vhodné pre vŕtané aj narážané studne a vyhovujú tiež statickému posúdeniu.

Nakoľko je vodomerná šachta potrebná na osadenie čerpadla, meracieho zariadenia, ale aj ďalších dôležitých technológií potrebných pri realizácií vodovodnej prípojky, jej kvalita je mimoriadne dôležitá. Vodomerná šachta je tiež podstatná pre armatúry inžinierskych a káblových sietí. Nami ponúkané vodomerné šachty sú vyrobené z vysokokvalitného plastu. Spoľahlivo a bezpečne vám vydržia slúžiť dlhé roky, rovnako ako plastové žumpy z našej ponuky.

Vodomernú šachtu vám dodáme vo vami zvolenej veľkosti

Vodomernú šachtu v našej ponuke nájdete hneď v troch veľkostiach alebo presnejšie v troch výškových radách. Rada vodomerných šácht s označením S predstavuje rozmery – 100×130 cm, 120×130 cm a 127×130 cm. Rada vodomerných šácht s označením M predstavuje rozmery 100×150 cm, 120×150 cm, 127×150 cm a 150×150 cm. Najväčšou je rada vodomerných šácht s označením L, ktorá zastupuje hodnoty 127×180 cm.

Vodomernú šachtu vám dodáme spolu s vyhlásením o zhode parametrov s SK technickým posúdením. Dodáme vám tiež dôležité podklady, ktoré sú potrebné pre zriadenie prípojky pre vodomernú šachtu. Zašleme vám aj pochôdzny poklop pre zvýšenú bezpečnosť pri používaní šachty. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Plastové žumpy s garanciu vodotesnosti a dlhodobej statickej odolnosti

Vodomerná šachta, ktorá vyhovuje statickému posúdeniu

Plastové žumpy na odpadovú vodu


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák