Vyberte si transportné kolieska najvyššej kvality podľa potrieb vašich zariadení

transportné kolieska

V našej širokej ponuke KOLIESKO spol. s.r.o. nájdete transportné kolieska najvyššej kvality. Naše transportné kolieska sú nevyhnutné tak, aby umožnili pohyb rozličných zariadení či predmetov. V mnohých oblastiach priemyslu sú priam nevyhnutné. Vieme, že na kvalite transportných koliesko záleží, preto vám ponúkame tie najvyššej kvality.

transportné kolieska

Ponúkame vám transportné kolieska s dlhoročnou životnosťou

Transportné kolieska sú pre pohyb či transport rozličných predmetov a zariadení nevyhnutné. Nami ponúkané transportné kolieska sú maximálne pohyblivé a navrhnuté tak, aby vyhoveli vašim požiadavkám v rôznych priemyselných oblastiach. Na výrobu transportných koliesok používame výhradne vysokokvalitné materiály a overené technológie. Kolieska z našej ponuky vám budú slúžiť dlhé roky bez potreby častých výmen.

Najčastejšie sú transportné kolieska využívané pre rozpohybovanie rôznych vozíkov, pohyblivých skríň, skríň s náradím alebo rozličných ťažkých predmetov a zariadení, ktoré je potrebné presúvať z miesta na miesto. Transportné kolieska zabezpečia plynulý a jednoduchý pohyb aj ťažkých predmetov. S výberom vám radi poradíme.

Ako postupovať pri výbere transportných koliesok?

Potrebujete špeciálne transportné kolieska na mieru alebo si len neviete vybrať? Radi vám poradíme pri výbere transportných koliesok na mieru vašich potrieb. V prípade záujmu o špecifické transportné kolieska pre vás radi vyhotovíme model na mieru.

Zároveň, v našej širokej ponuke nájdete aj vysokoodolné priemyselné kolieska alebo kolieska na lešenie a spoľahlivé kolieska na peletový vozík. Ponúkame vám tiež dopravníkové valce, transportné guličky či guličkové jednotky. Jednoducho, pre rozpohybovanie vašich zariadení ste u nás na tom správnom mieste. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Prečítajte si tiež:


Kolieska na lešenie pre jednoduchší presun

Dopravníkové valce a ich využitie

Vyberte si kolieska na paletový vozík, s ktorými bude manipulácia s paletovým vozíkom hračkou


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák