Vykurovacia technika od EXPOL TRADE je zaručenou voľbou

vykurovacia technika, kotle, kotol
expol.sk

Vykurovacia technika má mnoho foriem. Ten správny výber je na vás. Najlepšou formou vykurovania je vsadiť jednoznačne na EXPOL TRADE. Sme firma, ktorá poskytuje niekoľko možností vykúrenia si vášho domova. U nás nájdete rôzne druhy kotlov, ktoré poskytujú zákazníkovi zaručenú kvalitu.

Vykurovacia technika pomocou kotlov na pelety

Jednou z obľúbených foriem kotlov je práve táto, kotly na pelety. Momentálnym trendom sú pelety,  a to nie len vo vykurovaní. Táto forma kotlov obsahuje zásobník pre palivo. Zásobník je možné integrovať do tela kotla alebo môže byť aj ako externým zásobníkom. V každom prípade si zákazník môže aj vybrať z viacerých možností objemov. Tieto kotle sú veľmi obľúbenou voľbou a to z dôvodu, že sa veľmi približujú elektrickému alebo plynovému vykurovaniu. Obsluha okolo kotla je minimálna a taktiež stále pôsobí čistý a jeho vzhľad vyzerá, ako keby ani popol nevznikal. Vzniknutá minimálna nečistota je vždy veľkým lákadlom pre zákazníkov.

vykurovacia technika, kotol, kotle, kotly

Okrem vykurovacej techniky u nás natrafíte aj na kúrenárske práce

Firma EXPOL TRADE je vždy pripravená byť nápomocná pre svojich zákazníkov. Ku kúrenárskym prácam firmy bezprostredne patria aj kompletné služby a realizácie týchto prác. V plnej ochote vám ponúkame poradenstvo a na požiadanie aj cenovú ponuku. Ako bonus nájdete u nás aj obhliadku kotolne, a to úplne bezplatne. V prípadoch, že vám nastane kolízia tak naši odborníci sa vám radi na problém pozrú a prípadne poskytnú opravu či montáž rozvodov kúrenia. Široká ponuka kotlov hlási množstvo typov. Často si kotol zákazníci vyberajú podľa dizajnu, avšak dôležitá je aj jeho pravá funkcia. V tomto smere vám firma a jej odborníci radi poskytnú adekvátne poradenstvo. Teplo domova je dôležité a my ho radi poskytneme našim zákazníkom, a to doslovne.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák