Výroba elektroniky na mieru vašich potrieb

výroba elektroniky

Naša spoločnosť  TELUX, spol. s.r.o. sa špecializuje na výrobu elektroniky a elektronických zariadení. V oblasti výroba elektroniky sa sústredíme najmä na výrobu špeciálnych zariadení, ktoré sú využívané predovšetkým v priemyselných oblastiach. Sme schopní realizovať zákazky s odberom už od jedného kusu.

výroba elektroniky

Kvalitná a spoľahlivá výroba elektroniky

Výroba elektroniky patrí medzi hlavné oblasti našej činnosti. Zaoberáme sa zákazkovou výrobou elektronických zariadení. V oblasti výroba elektroniky sa orientujeme na niekoľko oblastí. Sú to predovšetkým priemyselné sektory, ako napríklad dentálna a svetelná technika, banské zariadenia, medicinálne kompresory, automatizácia alebo železnice.

Ako spoločnosť sa zameriavame na výrobu elektroniky, ale aj výrobu v oblasti osadzovanie dosiek plošných spojov čiže osadzovanie DPS a to technológiou povrchovej SMT a klasickej dierovej THT montáže. Rovnako zabezpečíme prvotriednu výrobu dosiek plošných spojov aj výroby sieťotlačových šablón pre nanášanie pasty pri DPS. Podľa vašich pracovných potrieb zabezpečujeme aj dodávky potrebných materiálov a súčiastok pre vybrané priemyselné oblasti.

100% kvalita a funkčnosť pri výrobe elektroniky pod našim dohľadom

Postaráme sa o dodanie potrebných materiálov a súčiastok podľa vašich potrieb. Taktiež zabezpečíme dôkladné nastavenie výrobných komponentov, ako aj profesionálnu kompletizáciu zariadení. Pokiaľ preferujete našu pomoc pri finalizácii výrobkov, podľa dohody pre vás výrobky uvedieme do podoby, ktorá bude vyhovovať k ďalšiemu použitiu. Zabezpečujeme tiež montáže a kabeláže podľa individuálnych potrieb každého zákazníka.

Na výrobu elektroniky u nás v TELUX, spol. s.r.o. dohliadajú profesionálni pracovníci s potrebnou kvalifikáciou a dlhoročnými skúsenosťami. O kvalite našich služieb svedčia nie len viaceré pozitívne hodnotenia našich predošlých zákazníkov, ale aj viaceré certifikáty, ktoré sa nám podarilo získať v rozličných oblastiach. V prípade akýchkoľvek otázok či v prípade záujmu o výrobu elektroniky pod našim dohľadom nás neváhajte kontaktovať. Sme vám k dispozícii.

Prečítajte si tiež:

Osazování desek plošných spojů použitím kovových šablon

Osazování DPS pod dohledem profesionálů – to je osazování DPS pod dohledem TELUX s.r.o.

Výroba elektroniky pre rôzne priemyselné sektory


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák