Výrobná hala rukami našej spoločnosti

výrobná hala

Článok v skratke:

Výrobná hala postavená našou spoločnosťou bude roky slúžiť na akékoľvek účely vášho podnikania.

Naša práca je realizovaná skúsenými majstrami a projektantmi.

Už roky patríme k špičke v stavebníctve.  

výrobná hala

Výrobná hala je miestom pre technológie podniku a pre skladovanie jeho polotovarov alebo vyrobeného tovaru. Vďaka moderným technológiám a správnej organizácii celého investičného procesu je dnes možné takúto stavbu zrealizovať v relatívne krátkom čase pri zabezpečení kontinuity prevádzky každej výrobnej spoločnosti.

Výrobná hala od spoločnosti IP BUILD s.r.o.

Výrobná hala v Nových Zámkoch, ale aj v rámci celého Slovenska patrí medzi často realizované projekty stavebnej spoločnosti IP BUILD s.r.o. Čím je špecifická stavba, akou je výrobná hala? Opýtali sme sa na to majiteľa spomínanej spoločnosti.

Po určení všetkých potrebných technických aspektov s investorom, naša spoločnosť IP BUILD vyrobí, prepraví a zmontuje hotové, prefabrikované prvky výrobnej haly. Výstavba výrobnej haly od zadania zákazky zvyčajne trvá niekoľko mesiacov. Typ profilov, ktoré tvoria oceľovú konštrukciu haly, ich antikorózna ochrana a spôsob výroby dávajú vynikajúce výsledky z hľadiska ich nosnosti, životnosti, rýchlosti a presnosti montáže. Spoločnosť realizuje projekty malých hál a vytvára pokročilé, väčšie výrobné a skladové budovy. Výrobná hala takéhoto typu je výhodným riešením a praktickou alternatívou k murovaným stavbám. Oceľová výrobná hala šetrí peniaze a čas, pretože tento projekt je hotový za pár mesiacov.

Experti na výrobné haly

Výrobná hala, ktorá je realizovaná našou spoločnosťou je synonymom funkčnosti, hospodárnosti, praktickosti a v neposlednom rade aj estetickosti. Naše portfólio zahŕňa nielen realizáciu výrobných hál, ale aj skladov a iné novostavby.

Naša stavebná firma z Nových Zámkov je zárukou, že vaša stavba bude realizovaná dôsledne a odborne. Môžete sa spoľahnúť na naše odborné schopnosti, spoľahlivosť, flexibilitu, profesionalitu aj rokmi vybudované know-how. Zverte výstavbu akéhokoľvek objektu do našich rúk. Ozvite sa nám a na všetkom sa dohodneme.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák