Wapka uľahčí a zjednoduší prácu

wapka

Vysokotlakový čistič – wapka od VILTECH, s. r. o. sa vďaka vysokému tlaku postará o rýchle a efektívne čistenie. Pritom dbá na ekologickosť, hospodárnosť a dokonca aj úsporu (vášho času aj peňazí). Umývanie a čistenie ešte nikdy nebolo také jednoduché.

wapka

Wapka ako hygienické čistenie

Wapka je perfektným pomocníkom pri menšom aj rozsiahlejšom znečistení. Bez ohľadu na to, či ide o čerstvú špinu, alebo špinu, ktorá sa drží na ploche niekoľko dní či dokonca týždňov. Asi najväčšou výhodu je, že wapka v priemere ušetrí až tretinu času pri čistení (v porovnaní s klasickými spôsobmi čistenia). Navyše si nežiada veľké množstvo príslušného čistiaceho prostriedku. Wapka zároveň predstavuje hygienické čistenie. Žiadne premočené ruky. Žiadne vedrá s vodou, o ktoré môžete zakopnúť. Žiadne mopy, ktoré nepríjemné zapáchajú. Pre dokonale čisté podlahy dávame do pozornosti naše čistiace stroje na podlahu charakteristické perfektným výkonom.

Výborný tlak wapky

Wapka je (podobne ako výkonný vysávač či vysokotlakový čistič Nilfisk) investíciou, ktorú nebudete ľutovať. Máme ju v niekoľkých modelových prevedeniach. V domácnostiach je žiadaná tzv. hobby wapka. Využijete ju aj v záhrade či v garáži na umývanie auta. Pre priemyselné prevádzky či do komerčných priestorov stojí za uváženie teplovodná alebo studenovodná wapka. Wapka s motorovým pohonom sa zíde všade tam, kde je žiadaná veľká čistiaca sila. Sortiment dopĺňa vysokotlaková wapka na rôzne stavebné úkony. Naša ponuka je mimoriadne rozmanitá a zahŕňa aj priemyselný vysávač v rôznych variáciách, parné čističe, zametacie stroje, tepovače či podlahové umývacie automaty.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák