WESICO – cestné váhy znesú všetko, presvedčte sa o ich kvalite

cestné váhy
wesico.sk

Ku našim životom samozrejme patria aj váhy. Áno, často nepríjemná sféra, ale nebojte sa. My ponúkame cestné váhy a váhy, ktoré nám pomáhajú pri rôznych stavebných projektoch. Wesico s.r.o. sa postará o prípravu, zabezpečenie, údržbu priemyselných váh. Široká ponuka je jednoznačne na zváženie.

Cestné váhy vám zabezpečí jedine v najlepšej kvalite WESICO

Váhové systémy, ku ktorým patria cestné váhy alebo elektronické váhy sú doménou firmy WESICO. Okrem toho, že sme na trhu už s dlhoročnou tradíciou a zdôrazňuje to našu kvalitu, náš zákazník ju priamo pocíti aj na našich produktoch priemyselných váh. Samozrejme súčasťou váhových služieb je komplexná starostlivosť, servis a zaručená životnosť. Cestné váhy sú ideálne pre váženie rôznych nákladných vozidiel alebo ich súprav. Vďaka železobetónovému vyhotoveniu dokážu tieto váhy namerať naozaj ťažšie hmotnosti a zaručene vám len tak neodíde. Cestné váhy sú schopné vážiť predmety až do číslice 60 ton.

cestné váhy

Obchodné váhy – keď nezáleží na rozmere

Okrem toho, že dokážeme zabezpečiť zákazníkovi veľkostne náročnejšiu priemyselnú váhu, nie je problém dodať, aj obchodnú váhu. Tieto váhy sa často označujú aj ako gastro váhy. Využívajú sa hlavne v gastro biznise a sú veľkým pomocníkom v kuchyni. Tieto váhy uľahčia obchodníkovi výpočet ceny a je možné ich ľahko uskladniť priamo na pulte. Obchodné váhy sa pohybujú v rozmedzí množstva typov váh, akými sú univerzálne, počítacie váhy a mnoho ďalších. Váha v súvislosti s gastrom, cestami, priemyslom či našou osobnou hmotnosťou uľahčuje svojmu spotrebiteľovi život. U nás náš typ váhy uľahčí život, a ako samozrejmosť dodá nášmu klientovi jednoznačnú kvalitu a presnosť.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák