Zateplenie domu – šetríte hneď dvakrát

zateplenie domu

Vy ešte stále nemáte zateplenie domu? A viete, že sa zbytočne oberáte o peniaze?  Zateplenie totiž šetrí nielen konštrukciu nehnuteľnosti, ale aj financie na vykurovanie. O kvalitné zateplenie vašej stavby sa postará firma SOKI – expert na stavebné a remeselnícke práce.

zateplenie domu

Výhody zateplenia

Cez steny preniká cca 30 % tepla. Vzhľadom na vysoké ceny energií ide o obrovské číslo. My v SOKI ho vieme zredukovať – riešením je zateplenie. Prispieva k vyrovnanejšej interiérovej teplote aj primeranej vlhkosti. Okrem eliminácie zbytočných tepelných únikov prispieva zateplenie aj k zlepšeniu akustickej pohody. Tajomstvom sú zatepľovacie materiály s výbornou absorpčnou schopnosťou, ktoré  eliminujú ruchy a zvuky z okolia. Je potrebné dodať, že zateplenie prispieva aj k lepším technickým parametrom konštrukcie stavby a tým aj k jej dlhšej životnosti. V neposlednom rade – zateplenie neplní len praktickú, ale aj estetickú funkciu. Stačí naň naniesť fasádu a váš dom či firma budú vyzerať ako nové. Zateplenie je vhodné pre novostavby aj staršie objekty.

Experti na zateplenie

Zateplenie realizujú naši skúsení remeselníci, ktorí svojej práci perfektne rozumejú. Sú garanciou vysokej kvality a odbornosti stavebných úkonov, ktoré si zateplenie vyžaduje. Samozrejmé je zateplenie stavieb z certifikovaných systémov spĺňajúce hľadisko požiarnej bezpečnosti. Pri práci používame kvalitné materiály. Pôsobíme v rámci celého Slovenska. Či už ste z Bratislavy, Žiliny, Banskej Bystrice, Košíc alebo Prešova – zabezpečíme precízne zateplenie aj vašej nehnuteľnosti. Do nášho portfólia spadajú aj rekonštrukcie bytov a domov. Ponúkame aj PSV a HSV priemyselných a občianskych stavieb, projektovú a inžiniersku činnosť  aj kompletné izolácie objektov a technologických zariadení.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák