Zemné a výkopové práce v Bratislave, Senci a okolí

zemné a výkopové práce

Naša spoločnosti Transport MP s.r.o. realizuje zemné a výkopové práce v Bratislave a Senci, ale aj blízkom okolí. Na vysokú kvalitu našich služieb sa môžete spoľahnúť. Zemné a výkopové práce realizujem už niekoľko rokov. Charakterizuje nás dochvíľnosť, spoľahlivosť a vždy kvalitne odvedená práca.

zemné a výkopové práce

Rozhodnite sa pre zemné a výkopové práce v Bratislave a Senci pod dohľadom profesionálov

S nami máte istotu, že zemné a výkopové práce na vašom projekte dopadnú na výbornú. Práve zemné a výkopové práce patria do kategórie špecifických činností. Je pri nich potrebné poznať všetky dôležité pracovné aj bezpečnostné postupy. U nás v Transport MP s.r.o. dohliada nad vykonávaním zemných a výkopových prác tím skúsených profesionálov so zapojením vysokokvalitnej techniky.

Garantujeme vám, že zemné práce či výkopové práce pod našim dohľadom prebehnú v súlade so všetkým platnými nariadeniami a podľa vašich očakávaní. K práci pristupujeme dôsledne. Rovnako, kladieme dôraz na dochvíľnosť a časové plnenie harmonogramu prác, ktorý si s klientom dohodneme. S nami sa nemusíte obávať, že sa práce bezdôvodne pretiahnu alebo, že sa zvýši vopred dohodnutá cena zemných a výkopových prác.

Pri zemných a výkopových prácach používame vysokokvalitnú techniku

Pri zemných a výkopových prácach využívame vysokokvalitnú techniku. Len tak je možné zabezpečiť práce v rozličných terénom a v rôznych podmienkach. V našej výbave pracovných strojov sa nachádza trojstranový vyklápač, nosič kontajnerov s nosnosťou 14 ton, šmykom riadený nakladač, pásové rýpadlo s hmotnosť od 2,5 ton až do 9 ton s búracím kladivom a pásové rýpadlo s otočným 360° drapákom.

Jednoducho, naša spoločnosť Transport MP s.r.o – to sú vždy profesionálne odvedené zemné a výkopové práce v Bratislave, Senci a okolí za najvýhodnejšie ceny. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Termín začatia prác si s vami ochotne dohodneme podľa vašich preferencií. Sme vám k dispozícii.

Prečítajte si tiež:

Zemné práce s dôrazom na kvalitu aj bezpečnosť

Zemné a výkopové práce v Bratislave, Senci a okolí pod dohľadom profesionálov

Zemné práce nechajte na starosť a zodpovednosť expertom


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák