Pohreby vykonávame podľa spoločenskej etikety

pohreby

Pohrebníctvo Ján Molnár je pohrebníctvom, ktoré dbá na vykonávanie pohrebov podľa spoločenskej etikety. Pohreby vykonávame decentne a s úctou k pozostalým. Vieme, že práve pohreby sú poslednou rozlúčkou pre rodinu a priateľov so zosnulou osobou. Spoľahnúť sa preto môžete na našu diskrétnosť a rešpektovanie vašich požiadaviek počas pohrebu.

pohreby

Pohreby sú poslednou rozlúčkou so zosnulým. Pristupujeme k nim s úctou a rešpektom

Ako pohrebníctvo vykonávame pohreby už niekoľko rokov. Nakoľko ide o smútočnú udalosť, ktorá je zároveň poslednou rozlúčkou so zosnulým, všetky dôležité náležitosti vykonávame s úctou a rešpektom. Naše pohrebníctvo Molnár pôsobí ako pohrebníctvo a krematóriu súčasne. Pred pohrebom sa tak môžete rozhodnúť pre kremáciu zosnulej osoba alebo pre uloženie tela do zeme v rakve.

Smútočné okamihy vám pomôžeme prekonať tým, že vás odbremeníme od náročných úkonov a formalít, ktoré sú s prípravou pohrebu spojené. Naše pohrebníctvo a krematórium Ján Molnár taktiež dbá na prísne dodržiavanie spoločenskej etikety, aj čo sa týka elegantného a decentného oblečenia našich zamestnancov.

S prípravou pohrebu vám pomôžeme

Príprava pohrebu nie je jednoduchá. Smútočné chvíle túžia pozostalý tráviť v kruhu najbližších. Preto vám poskytujeme komplexné služby pri príprave pohrebu aj počas pohrebu. V súlade so spoločenskou etiketou zabezpečíme tiež výzdobu, ktorú ochotne prispôsobíme vašim požiadavkám.

V našej ponuke pohrebníctva nájdete smútočné vence, na ktoré je možné uviesť posledný odkaz pre pozostalú osobu. Ponúkame vám tiež kvety v párnych počtoch. Kvety je možné doplniť stuhou s krátkym nápisom a uvedením mena jedinca alebo rodiny, ktorá kvetinovú kondolenciu priniesla. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Naše pohrebníctvo Ján Molnár vám je k dispozícii.

Prečítajte si tiež:

Skúsené pohrebníctvo, ktoré prispeje k dôstojnosti poslednej rozlúčky

Molnár – pohrebné služby, na ktoré sa môžete spoľahnúť

Krematórium, ktoré zaistí dôstojnosť poslednej rozlúčky


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák